עמודים 07-08 קומיקס "ילד ובית ריק"

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין לצפות מקרוב יותר, או לראות את כל העמודים שפורסמו, יותר ממוזמן לעבור לבלוג שלי (קישור בחתימה)..

כמו שאתם רואים בעמוד 7, עשיתי סוג של תסריט של תנועה, תנסו לחיות את התנועה, לדעתי זה נורא מצחיק, אני מקווה שגם אתם התחברתם..

תהנו!

נ.ב. איכשהו התבלבלתי ורשמתי את המספרים הפוך, 7 הוא 8, ו-8 הוא 7..

קבצים מצורפים

• 08BTXT.jpg
    1 MB · צפיות: 35
  • 07TXT.jpg
    KB 1,020.6 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
וואו! מתוק!
וכל כך יפה לו כובע בלי "בונגלה על הראש..."
כדאי לעשות את סימני ה"תנועה" טיפה בשקיפות... לא לאטום מדי.
בסך הכל- מאוד מאוד מאוד יפה!!!
[אוף, למה הדמיון שלי לוקח אותי ל..."רצה לעזור ויצא ההיפך... אבל ההיפך..."- מסכנצ'יק...]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;837672:
וואו! מתוק!
וכל כך יפה לו כובע בלי "בונגלה על הראש..."
כדאי לעשות את סימני ה"תנועה" טיפה בשקיפות... לא לאטום מדי.
בסך הכל- מאוד מאוד מאוד יפה!!!
[אוף, למה הדמיון שלי לוקח אותי ל..."רצה לעזור ויצא ההיפך... אבל ההיפך..."- מסכנצ'יק...]

למה יצא ההפך? בינתיים הבית נקי לא?... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;837675:
למה יצא ההפך? בינתיים הבית נקי לא?... :)
יצא ההיפך- לעתיד לבוא... [י' וצ' בצירה]:)
והבעייה היא שזה רק בינתיים... לדבריך...
ואבאמא לא יזכו לחזות בנחת שהאוצר ניסה לגרום להם...:(
;)

• הוסף לסימניות
חמוד מאד!
ממש אהבתי את ה"תסריט תנועה" והנפילה בסוף.
אני במתתתתתחחחחח!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;837678:
יצא ההיפך- לעתיד לבוא... [י' וצ' בצירה]:)
והבעייה היא שזה רק בינתיים... לדבריך...
ואבאמא לא יזכו לחזות בנחת שהאוצר ניסה לגרום להם...:(
;)

אם הייתי אתה, לא הייתי קופץ למסקנות בשלב מוקדם שכזה.. ;)

• הוסף לסימניות
אחח.........חזק חזק
יואל אתה טוב !
אבל אין מה לדאוג הריצפה רכה...
אוי איפה השודדי ים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;837699:
אם הייתי אתה, לא הייתי קופץ למסקנות בשלב מוקדם שכזה.. ;)
מצחיקול...
דווקא כן... כי כבר נכנסתי לתוך תוך הסיפור והזדהיתי כל כך... אני גם חלק מהתמונה... מה, לא רואים?!?!
זה בסדר... הוא יגיע בסוף לבית נקי... רק עם הלשון בחוץ וכולו מרוט וחבול.... וזה יקרה רק כאשר הסטופר יראה על 00:01 שניות לפני שהדלת נפתחת וההורים נכנסים...

• הוסף לסימניות
:D:D:D
כמה צחקתי...
ולא נעים אני לא מול המחשב שלי, היו כמה שחשבו שמי יודע....:rolleyes:
לאחר שהראתי להם, כולם הבינו וצחקו.
שובב הקטנצ'יק שלך... שמור עליו...:)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ככה אני נראית אחרי האשכולות האלו::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ואני לא מתנגדת לכזה ילד......

• הוסף לסימניות
יויו האם אתה מסכים להשבית את השמחה עם הצעות לשיפור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;837787:
יויו האם אתה מסכים להשבית את השמחה עם הצעות לשיפור?

וודאי, תמיד..!

• הוסף לסימניות
יואל לא ענית לי איפה השודדי ים - זה חשוב לי זה מאוד עיקרוני
יש בעיה הלכתית להבטיח לילד משהו ולא לקיים

• הוסף לסימניות
השודדי ים יהיו בסיפור של חיפוש המטמון, רוצה כתובת מדוייקת?... :)
חוץ מזה, איך הגעת למסקנה שההבטחה לא תתקיים?
וחוץ חוץ מזה, אף אחד לא הבטיח שום דבר, כתוב "גם אם בסיפור הבא יהיה שודדי ים"

• הוסף לסימניות
טוב אז קודם כל הקומיקס ממש זורם וכיפי ומצחיק! וממש יפיפה!!!
יש לי כמה הצעות קטנות:
א. מה שראיתי שעושים בדרך כלל כשרוצים לחזור אחורה לנקודת זמן מסויימת, מציירים שוב את ההתחלה של נקודת הזמן אליה רוצים לחזור. לדוגמא אם היית שם בתחילת עמוד שמונה את הבועה שכתוב בה "אתה לא יכול פשוט להוציא את הפח?!" בדיוק בצורה שבה היא מופיעה בתחילת עמוד שבע, זה היה יותר ברור שחזרת לנקודת הזמן הזו. ואז היית יכול לצמצם את המלל בסוף עמוד שבע למילים "נראה לכם?!" או משהו כזה (אתה לא צריך את הרעיונות שלי, יש לך ב"ה בשפע!).
ב. השולחן הסלוני (עם האגרטל) - נראה לי שכדאי להאריך את הרגלים הקרובות אלינו כלפי מטה.
ג. וזה ממש ממש בקטנה - הפח - היה יפה אם הוא גם היה נקרע קצת במהלך הגלגולים המהממים של גיבור.
חוץ מההערות הקטנטנות האלו - הקומיקס מצויין! הוא באמת נהדר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Marisa;837849:
טוב אז קודם כל הקומיקס ממש זורם וכיפי ומצחיק! וממש יפיפה!!!
יש לי כמה הצעות קטנות:
א. מה שראיתי שעושים בדרך כלל כשרוצים לחזור אחורה לנקודת זמן מסויימת, מציירים שוב את ההתחלה של נקודת הזמן אליה רוצים לחזור. לדוגמא אם היית שם בתחילת עמוד שמונה את הבועה שכתוב בה "אתה לא יכול פשוט להוציא את הפח?!" בדיוק בצורה שבה היא מופיעה בתחילת עמוד שבע, זה היה יותר ברור שחזרת לנקודת הזמן הזו. ואז היית יכול לצמצם את המלל בסוף עמוד שבע למילים "נראה לכם?!" או משהו כזה (אתה לא צריך את הרעיונות שלי, יש לך ב"ה בשפע!).
ב. השולחן הסלוני (עם האגרטל) - נראה לי שכדאי להאריך את הרגלים הקרובות אלינו כלפי מטה.
ג. וזה ממש ממש בקטנה - הפח - היה יפה אם הוא גם היה נקרע קצת במהלך הגלגולים המהממים של גיבור.
חוץ מההערות הקטנטנות האלו - הקומיקס מצויין! הוא באמת נהדר!

תודה על התגובה הבונה!
קודם כל אני צריך להבהיר משהו, כשסיימתי לצייר את העמוד השביעי, בא לי רעיון מופרע, הבעיה הייתה שהרעיון הזה הוא קשור לפח, והעמוד שעשיתי סיים את העניין, שזה בעצם אומר שהיתי צריך למצוא דרך "לדחוף" את העמוד הזה בצורה מתקבלת על הדעת, הרעיון הזה הוא בעצם העמוד השביעי הנוכחי, וזה מה שעשיתי, ציירתי את הרעיון המופרע, והפכתי את העמוד שציירתי בהתחלה לעמוד 8, אפשר לראות שאין זרימה בין שני העמודים האלה כמו הזרימה שיש בשאר העמודים, אבל זה בסדר גמור, ולקחתי את מה שכתבת בחשבון, תודה לך..

• הוסף לסימניות
אתה ממציא את זה תוך כדי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;837938:
אתה ממציא את זה תוך כדי?

לא, זאת אומרת לא בדיוק, יש לי את הסיפור, אבל מידי פעם, תוך כדי, אני מקבל רעיונות כאלה ואחרים, העמוד השביעי פה לא היה מתוכנן בעליל..

• הוסף לסימניות
באיזה שהוא שלב הפסקתי להתפעל מהציורים כי הרעיונות הכתובים הגדילו לעשות.
מדהים כמה כישרון!
והעיקר? שלא יגמר לעולם! :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה