שיתוף בתהליך עמודי קומיקס כולל סרטון הכנה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם ושבוע טוב :),
בעודי עובד על ספר, אני קולט שאופציית ההקלטה בקליפ סטודיו הייתה מופעלת לאורך העבודה שלי על כל העמודים שעשיתי,
וחשבתי שיהיה נחמד אם כבר זה קיים שאשתף אתכם בתקווה שתמצאו בזה עניין ואולי השראה.

אז אני מצרף כאן את העמודים מוכנים, ומצורף תוכלו למצוא את סרטוני ההכנה.
Stalin6_03.jpg

Stalin6_08.jpg

Stalin6_19.jpg

Stalin6_26.jpg

Stalin6_31.jpg

שבוע טוב לכולם ובשורות טובות בעז"ה :)

• הוסף לסימניות
וואהו !!!!
כל עמוד יותר מטורף מהשני ....
ועם סקיצה אחת ....
בחייאת, חייבים לראות את זה עם צבע ...
יש מצב ?

• הוסף לסימניות
וווואו אליפותתתתת !!!! זה מדהים ומהמממם !

• הוסף לסימניות
וואו טירוף!!
אליפות של ציור
תותחחח :)

• הוסף לסימניות
יש כאלו שמציירים קומיקס, אבל אתה אמן קומיקס אמיתי.
ההקצנה של ההבעות, הקופצניות של הדמויות, התנועתיות המדהימה, אף פריים לא משעמם וכל קומפוזיציה מחושבת ומדהימה. זה מדהים. והאינק ממש טוב.

• הוסף לסימניות
מהמם
חבל שנטפרי חוסם את הסרטונים

• הוסף לסימניות
וואי...ממש השראה
הסגנון ממש ייחודי, יפה וכיפי....ממש נהנתי להסתכל, לא מכל סגנון אני מקבל הנאה... יש לך את זה ובענק!!

• הוסף לסימניות
מעולה!
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
אולי תעלה גם איך שאתה צובע,בטעות כמובן
בבקשה בבקשה בבקשה
נ.ב.אין עליך
ועוד נ.ב.בקורס של הספקט שעשית על התוכנה כליפ סטודיו אתה מלמד את כל קיצורי הדרך והתכניקות
ואיך עושים שזה יראה ציור שמן טקסטורה וכו'

• הוסף לסימניות
מדהים!
יש מצב לראות את זה צבוע...?
יש לי צובעת.
בעז'ה כשיהיה מה להראות אעלה לפה.

אולי תעלה גם איך שאתה צובע,בטעות כמובן
בבקשה בבקשה בבקשה
נ.ב.אין עליך
ועוד נ.ב.בקורס של הספקט שעשית על התוכנה כליפ סטודיו אתה מלמד את כל קיצורי הדרך והתכניקות
ואיך עושים שזה יראה ציור שמן טקסטורה וכו'

נכון מאוד

• הוסף לסימניות
למה אי אפשר לצפות בסרטונים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה