עמוד 03 קומיקס "עפרון"

• הוסף לסימניות
בשעה טובה ומוצלחת העמוד השלישי איתנו!
חילקתי את העמוד לשניים בכדי לראות טוב יותר, כנסו לבלוג לראות (קישור בחתימה)
תלחצו על הכותרת של הפוסט, תרדו למטה, ותגיבו! :)
תודה, ותהנו :)

.

קבצים מצורפים

• 03 TXT.jpg
    KB 822.4 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
חבל, באתרוג לא רואים כלום. אולי תעלה לכאן ונוכל להגיב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;757901:
חבל, באתרוג לא רואים כלום. אולי תעלה לכאן ונוכל להגיב?
צודקת, הוספתי..

• הוסף לסימניות
איזה מקסים! בדיוק חשבתי לבקש שתעלה את עמוד 3. מחכים להמשך!

• הוסף לסימניות
התנועתיות הקומית פשוט אדירה.
אני חושבת שהשתפרת בבחירת הצבעים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;758156:
התנועתיות הקומית פשוט אדירה.
אני חושבת שהשתפרת בבחירת הצבעים!
כן תמיד היה לי בעיה עם הצבעים.. עד עכשיו בשבילי הציור לא היה הצביעה, לכן אני דיי חדש בעניין הצביעה..

• הוסף לסימניות
חמוד ביותר!
אהבתי את הבלון בפריים האחרון.

• הוסף לסימניות
אהבתי וצחקתי...
תגיד יויו, גם במציאות אתה כזה מצחיק? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;759029:
אהבתי וצחקתי...
תגיד יויו, גם במציאות אתה כזה מצחיק? :)

הרבה אנשים יסכימו עם זה, ואני לא אבין למה ;)

• הוסף לסימניות
הילדים שלנו חיכו בקוצר רוח להמשך... תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה