עמוד 11 קומיקס "ילד ובית ריק"

• הוסף לסימניות
עבר זמן אני יודע...
לאחרונה הזמן המיותר מצטמצם ומצטמצם, וגם כשיש כזה זמן, אין לי כוח (פה המפתח של הבעיה) לשבת ולהמשיך את הקומיקס המשעשע ביותר הזה..
ועדין, הנה עמוד נוסף!
תהנו, חוו"ד יתקבלו בשמחה..

לנוחיותכם, העמוד חולק לארבע באיכות גבוהה לצפיה מקרוב יותר בבלוג שלי (קישור בחתימה)

אהה, שנה טובה לכולכם חבריי לעפרון היקרים!
מחילה אם פגעתי במישהו/הי בכל צורה שהיא, באמת!
שנזכה לגמר חתימה טובה..

קבצים מצורפים

• 11TXT.jpg
    1.2 MB · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
חחחחח
הורס כרגיל! :)

וחיכינו לזה ה-ר-ב-ה זמןןןןןןן...............

• הוסף לסימניות
פשוט גאוני משעשע ומדליק!!!
איזה כיף לראות כאלו עבודות יפות!

• הוסף לסימניות
חזק!!!
המשבצת הכי יויואית בקומיקס הזה היא האמצעית בשורה התחתונה!!!

• הוסף לסימניות
אני מאד אוהבת את התנועתיות בקומיקסים שלך. מעבר לכך שהם פשוט מגלגלים מצחוק. יש ממש תחושה של צפייה בסרט מצויר. ולא צילום סטילס של מצבים שונים. זה נהדר!
הדבר היחיד שעליו עליך לבקש סליחה ומחילה הוא שאתה לא מעלה חומרים לעתים קרובות יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;861462:
הדבר היחיד שעליו עליך לבקש סליחה ומחילה הוא שאתה לא מעלה חומרים לעתים קרובות יותר.
אהה!:mad:

הקומיקס, כרגיל עולמי!
שליפת איינשטיין פנימה חבלזית, ודהירתו ונשיפתו חבלזית+

• הוסף לסימניות
קסם!
אין מילה אחרת.
אינשטיין שמנהל מו"מ עם האימא, שיחת הטלפון שנמשכת בעזרת הנעל-ולמרבה הפלא נשמעת!
גיבור שממציא קוד מרשים.משהו מיוחד.
הקיצער אין לי מושג מדוע כולם פה מחמיאים במילות סלנג. זה לא משהו שהתכוונתם אליו, נכון?!

• הוסף לסימניות
אפשר להרגע...
ההורים יגיעו הכל יהיה בסדר? :rolleyes:

אני בלחץ

• הוסף לסימניות
משוגע היויו, אינאפס. אבל מוכשר לגמרי :cool:
אה, ואכן המשבצת הנ"לית מעלפת. (השגיעה במקור)

• הוסף לסימניות
כשהספר הזה יצא לאור - מאמינה שדי בקרוב...
יהיה לכל השובבים רעיונות בכמויות עתק וכבר לא יהיה מה לעשות נגדם :p

ועוד עם מתן לגיטימציה;)
:D:D:D

אבוי לה לאימי אם אחי יקרא זאת. היא תתעלף רק משלשמוע את הרעיונות עד לביצוע היא כבר לא תחיה...:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;861835:
כשהספר הזה יצא לאור - מאמינה שדי בקרוב...
יהיה לכל השובבים רעיונות בכמויות עתק וכבר לא יהיה מה לעשות נגדם :p

ועוד עם מתן לגיטימציה;)
:D:D:D

אבוי לה לאימי אם אחי יקרא זאת. היא תתעלף רק משלשמוע את הרעיונות עד לביצוע היא כבר לא תחיה...:D:D:D

חחח את יכולה להיות רגועה, הסיפורים האלה לא עתידים להתפרסם בעתיד הקרוב.... אם בכלל..
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;861839:
חחח את יכולה להיות רגועה, הסיפורים האלה לא עתידים להתפרסם בעתיד הקרוב.... אם בכלל..

למה???????????????:mad::(:mad::cool::rolleyes::eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;861839:

ברצינות? למה???????????:confused::confused:

דווקא חשבתי שזה יכול להיות כר מצויין לרעיונות לבני השקט שלא יודע שובבות מהי. ודאי שלא קונדסיות מהי.:cool:

אולי זה יתן לו מעוף ויצירתיות. ואם ישאף להיות גיבור וישאר איינשטיין גם טוב :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;861853:
למה???????????????:::cool::eek::(:mad::eek::cool

????

זה סדרה משעשעת למבוגרים, לא לילדים.
אויה לנו אם ילדינו יקראו סדרה "חינוכית" שכזו.
קל לי להאמין שאם יו יו רוצה להכנס כצייר לציבור שלנו, הוא יבנה את עצמו בצורה נכונה ולא בספר שיגרום לכל המבוגרים להצטער שקנו אותו בכלל.

• הוסף לסימניות
למה???????????????:mad::(:mad::cool::rolleyes::eek:

????

זה סדרה משעשעת למבוגרים, לא לילדים.
אויה לנו אם ילדינו יקראו סדרה "חינוכית" שכזו.
קל לי להאמין שאם יו יו רוצה להכנס כצייר לציבור שלנו, הוא יבנה את עצמו בצורה נכונה ולא בספר שיגרום לכל המבוגרים להצטער שקנו אותו בכלל.

• הוסף לסימניות
למה???????????????:::cool::eek::(:mad::eek::cool

מכמה וכמה סיבות..
העקרית היא כמובן הכסף.. מדובר פה בחתיכת הוצאה ובלי שום הבטחה שאני יצליח לכסות את ההוצאות.. ומעבר לזה יש את דעת הציבור הכללי, שאני בטוח שיהיה לי בעיות עם חלק דיי גדול מהם, וזה סתם יוציא לי את החשק.. מסובך מידי בשבילי כל הסיפור הזה..

• הוסף לסימניות
טוב, אולי ל"המודיע הצעיר" לא יוכלו איינשטיין וגיבור להיכנס,

אבל אפשר להציע להוצאת ספרים מוכרת ולראות מה יגיבו.
(עדיף שמישהו מבוגר יותר יציע כמו אחיך הגדול- להוכחת יתר רצינות)
אני דווקא בעד שהחומר יראה אור.

נ.ב.אני אימא מאוד חינוכית קשורה בהחלט לתחום הכתיבה, ובכלל לא רואה בעייתיות בחומר הזה.
יש בשוק מספיק דברים גרועים המוצעים לצאן קדשים.
-גיבור ושות' נראים לי הרבה דרגות מעל.

• הוסף לסימניות
הקומיקס מדהים!
הזרימה, ההשקעה, היופי, החיוניות, הצבעים, הכל הכל יוצר תחושה של בתוך העלילה.
אני ממתינה בקוצר רוח לראות את הספר על הדפים.
ומנסיון- כשחושבים על משו שהוא לא ילך, הוא רץ........ לא רק הולך.
ולענין החינוכי, אני לא רואה שום בעיה במסר, ההיפך זה נותן תמונה משעשעת לילד. זה עדיף משודדי ים הרג ורצח...(אין מה להשוות!!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה