עמוד 12 קומיקס "ילד ובית ריק"

• הוסף לסימניות
בשעה טובה ומוצלחת..
ממש זוחל אה? מסכים איתכם.. ובכל זאת, לפחות יש התקדמות כלשהי ;)
לנוחיותכם העמוד חולק לשלוש באיכות גבוהה בבלוג שלי (קישור בחתימה בתחתית הפוסט)
חוו"ד יתקבלו בברכה.. תהנו (אני מקווה לפחות..) :)

קבצים מצורפים

• 12TXT.jpg
    1.1 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
עדר חתולות?:D
הוא שיכור בכפולות?- (שיכור רואה כפול..)

• הוסף לסימניות
מאאאגניב! כרגיל....

• הוסף לסימניות
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
עצום! תנועות הגוף, הדו-שיח, הבל-גן, הפלישתים, ההבעות, המשקף השמאלי של איינשטיין שחרג ממקומו בשורה האמצעית, העדר... (רק שאם אלה חתולות אז צ"ל 'גרשתי אותן')
צפוי לך גן עדן של 'משמחים':):)

• הוסף לסימניות
מגניב כתמיד,
לקח לי הרבה זמן להבין מה זה "איזה בל..." ולמצוא את ההמשך... לתשומת ליבך!
אולי כדאי להוסיף ניקוד או א'?

• הוסף לסימניות
WOW!
מגניב ברמות :)
היה שווה לחכות.........

• הוסף לסימניות
יפה מאדדדדד!

• הוסף לסימניות
וואו, איזה BL...

• הוסף לסימניות
מקסים
בתקוה שהבא בתור יגיע מהר יותר מקודמו

• הוסף לסימניות
מ'אתה אומר לשכב מצחוק?
פשוט לעמוד בזה אי אפשר....:D:D:D:D

די........הבלונד עם המשקפיים,הכיפת טרמפולינה שלו...,המסקנות על תקיפת הפלישתים
הכל---
וואו,החזיר לי את מצב רוחי הסתווי משהו;)

• הוסף לסימניות
נפלא !

• הוסף לסימניות
חתולות!

בירושלמית 'חתולות' זה 'חתולה' (מלעיל) ברבים - וזה תקף גם לגבי זכר וגם לגבי נקבה...

• הוסף לסימניות
סוג של הדרת גברים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה