מנסיון שלי לא מצאתי עמותות כאלה, אבל לחץ חזק מאד על קופות החולים כמו מצד פוליטיקאים ועוד כן עזר לבסוף ואישרו .רפואה שלימה.
אמיתי, כואב ועצוב......אבל צריך לחשוב אם רוצים להחשף
ויש מקרים שנותנים סכום כסף קבוע מראש ואת השאר לוקחים לתיק שלהם ומשתמשים בתמונות חופשי(כמובן שאין כוונתי לקופת העיר חלילה)
חבל לשלול על הסףבמילים אחרות..
לא! תודה!
יש לי מידע, לא מנסיון אישי, אלא משהו שנחשפתי אליו מהצד, שאולי אולי יוכל לעזור.אשמח אם תוכלו לרשום פה על עמותות או ארגונים שמסייעים למימון טיפול רפואי =( ניתוח חרום בחו"ל
שלא אושר ע"י קופת החולים והעסקנים והרופא מתעקשים שאת הניתוח הזה צריך לבצע רק בחו"ל)
תזכו למצוות
יש לי מידע, לא מנסיון אישי, אלא משהו שנחשפתי אליו מהצד, שאולי אולי יוכל לעזור.
איך אפשר ליצור קשר?
גמ"ח עזרת תורה
עוזרים 10%
צריך לשלוח קבלות
מעדיף מייל, תוכלו לשלוח ל avim10prog וכו'.052-7619225
תודה.
באיזה סכומים ממדובר ?
יש לי מידה על מישהו
עושים את עיקר הכסף ומשאירים פירורים ללקוח בדרך כללאם זה ניתוח חריג עם סיפור "סוחט דמעות"- אז עמותות שמתמחות בקמפיינים ברשתות החברתיות ישמחו
עד אלף שח לשנהגמ"ח עזרת תורה
עוזרים 10%
צריך לשלוח קבלות
זאת הכללה גורפת ללא הצדקה.עושים את עיקר הכסף ומשאירים פירורים ללקוח בדרך כלל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים