מידע שימושי עמותת אפרת

• הוסף לסימניות
האם מישהי קיבלה מהם סיוע . קבלתי סיוע חד פעמי ומעניין אותי לדעת אם מישהי יודעת איך העגלה שהם נותנים

• הוסף לסימניות
קיבלתי לפני יותר מ5 שנים. עוזר?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון הם נותנים רק למי שמביא אישור מלא זוכר איפה...
הם נותנים 3 אופציות
1. טיטולים ברמה בסיסית ל3 חודשים בערך (יבוא אישי שלהם מחול)
2. ערכה ראשונית לתינוק שכוללת טיטולים, חיתולים, סוג של קנגרו, דוקא נחמד אם צריך ספער
3. עגלה. היא בסגנון ישן, כמו בערך לפני 12 שנה עם פגוש מקדימה ומקום לבקבוק בידיות, הגלגלים מסתובבים בקושי, בקיצור- לא הייתי קונה בחיים אבל זה שיא השימושי ללכת עם זה למטפלת ולא אכפת לך מהגשם, או להשאיר למטה בבניין, היא גם די עגלה חזקה

• הוסף לסימניות
אתם מבקשים סתם?,
כאילו זה לא רק למניעת הפלות?
אני מרגישה באיזה שהוא מקום שאם אני לא תורמת, לפחות אני לא יקח להם, לא?
כי זה היה מזה נחמד לקבל כזו ערכה,
אם אני יודעת שלא יקרה מצב שבגלל שאני לוקחת יש אשה חילונית שמבצעת הפלה כי לא היתה ערכה בשבילה.

• הוסף לסימניות
אנחנו לא לקחנו מהם גם בגלל שיש אנשים שיותר צריכים ובעיקר בגלל שלא לזה אנשים תורמים,
לגבי האפשרות, רשמית הם נותנים רק למי שרוצה להפיל ח"ו או למי שבקשיים כלכליים, הם מבקשים אישור מפסיכולוג וכיוצ"ב, אבל שמעתי על כמה משפחות שכן ביקשו וקיבלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה