מידע שימושי עמותת משכן הראיה

• הוסף לסימניות
מישהו קיבל מהם משקפיים?
איך הם? שוות את המאמץ ללכת לשם?
נותנים בקלות?
בקיצור, אשמח לכל מידע בענין.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בהחלט, משקפיים נחמדים, פשוטים מאד, כשהבנות שלי איבדו בטיול שנתי משקפיים, רצתי לשם ותוך יום היו להן משקפיים חדשים - בעשרים שקלים לזוג.
אלא שהמסגרות מאד פשוטות וסטנדרטיות, למרות שחזקות.
צריך להביא אישורים על הכנסות (מפורט אילו בתא קולי) ואז מקבלים מייד, אחרי בדיקה אצל אופטומטריסט . נעים ומרווח, ומתואם לציבור חרדי.

• הוסף לסימניות
הרבה דוגמאות חוזרות על עצמם, יש ילדים שסורד להם משקפים שנה ויש שאחרי שבועיים נשברים ענין של מזל אך שווה לנסות בשביל 20 ש"ח ואם נשבר נין זוג שני ב100 ש"ח
מאוד תלוי במספר שיש לילד במשקפים אם זה מספר עד 6/2 נראה לי שעדיף ללכת לחנויות שמשתתפות עם קופות החולים (שם המסגרות יותר חזקות)
אך למספרים גבוהים זה שווה.

• הוסף לסימניות
שווה מאוד מניסיון.
גם למספרים גבוהים - הם מעולים.
בדיקה מקצועית מאוד ע"י סטודנטים.

מסגרות אופנתיות ונחמדות.

• הוסף לסימניות
הקפצה:

האם הם בודקים בצורה מדוקדקת את ההכנסות?
מה עושים עם הכנסות חד פעמיות
כגון: הבראה????

דחוף לי לדעת
תודה

• הוסף לסימניות
חייבים להביא דפי חשבון עו"ש של כמה חודשים אחורה
הכי פשוט זה להתקשר אליהם ולברר מה צריך להביא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה ברחוב החבצלת יש פקיד קבלה למטה הוא אומר מה צריך להביא
עד כמה שאני זוכר העיקר זה הדפי חשבון בנק
השאר לא חשוב
כי פשוט שם רשום כל ההכנסות וזה מה שהם רוצים לדעת

• הוסף לסימניות
זה ברחוב החבצלת יש פקיד קבלה למטה הוא אומר מה צריך להביא
עד כמה שאני זוכר העיקר זה הדפי חשבון בנק
השאר לא חשוב
כי פשוט שם רשום כל ההכנסות וזה מה שהם רוצים לדעת
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה