• הוסף לסימניות
אני צריכה 'אישור זכויות' על הדירה בה אני גרה כיום.
פניתי לעמידר (לפי הנחיות שלהם) במייל בו שלחתי את הבקשה, אישור התשלום וכל מה שביקשו, אך עד כה (10 ימים) אין תגובה מצידם.

פניתי למוקד שלהם כבר 4 פעמים, אך אין להם איך לעזור לי חוץ מלשלוח פניה לסניף המטפל ,וגם פניה זו לא עזרה.

לדברי הנציגה במוקד, אין סניף שמקבל קהל בנושא זה, ואין מענה טלפוני בנושא זה בשום סניף :mad:

שלחתי פקס לפניות הציבור של עמיר ותתפלאו לשמוע (לקרא) גם לא עזר!!!

אני חייבת את האישור בדחיפות!
ש למישהו מידע איך משיגים אישור זכויות? מישהו עבר את התהליך בזמן האחרון?

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
לי היה ניסיון עם עמיגור.
פניתי לנציג, התכתבתי איתו במייל,
ענה ושלח מה שצריך,
שאלתי שאלות וקיבלתי תשובות.

פשוט תשיגי נציג ותכריחי אותו לסדר לך לאלתר.
ואם לא- פניה למבקר המדינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;2239307:
לי היה ניסיון עם עמיגור.
פניתי לנציג, התכתבתי איתו במייל,
ענה ושלח מה שצריך,
שאלתי שאלות וקיבלתי תשובות.

פשוט תשיגי נציג ותכריחי אותו לסדר לך לאלתר.
ואם לא- פניה למבקר המדינה.

איך אני משיגה נציג????:confused:

• הוסף לסימניות
right_menu_tri_blue.gif
מוקד שרות לקוחות
right_menu_tri_red.gif
כללי
right_menu_tri_blue.gif
שעות פעילות
right_menu_tri_blue.gif
דרכי התקשרות

מי שיענה לך, יצטרך לטפל בך עד הסוף..

6266* כתובת מרכזית לטיפול בלקוחות

במסגרת שיפור השירות לדיירים, מפעילה עמידר מוקד שירות לקוחות מרכזי המטפל בתחום הדיור הציבורי ובתחום סיוע בשכר דירה.

דייר בדיור הציבורי, לקוח החברה, יכול לפנות בנושאים הקשורים למגוריו בדיור הציבורי, המטופל בחברת עמידר, בשעות פעילות המוקד ולקבל את השירות המבוקש.
בעת הפניה, יש למסור את פרטי הדירה או את מספר תעודת זהות של בעל חוזה שכירות.

דייר שבדירתו אירע פיצוץ בצנרת מים, נזילת מים או בעיית ביוב, יכול לפנות בעת הצורך למוקד שירות הלקוחות 6266*.
לאחר קבלת הפניה יגיעו עובדי השירות בהקדם על מנת לתקן את התקלה.

לקוח / דייר סיוע בשכר דירה יכול לקבל הסבר על דרכי הפניה לוועדות הזכאות השונות, המסמכים הנדרשים ושעות הפעילות של הסניפים.

ניתן להתקשר למספר 6266* מכל טלפון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;2239320:

מי שיענה לך, יצטרך לטפל בך עד הסוף..

6266* כתובת מרכזית לטיפול בלקוחות

במסגרת שיפור השירות לדיירים, מפעילה עמידר מוקד שירות לקוחות מרכזי המטפל בתחום הדיור הציבורי ובתחום סיוע בשכר דירה.

דייר בדיור הציבורי, לקוח החברה, יכול לפנות בנושאים הקשורים למגוריו בדיור הציבורי, המטופל בחברת עמידר, בשעות פעילות המוקד ולקבל את השירות המבוקש.
בעת הפניה, יש למסור את פרטי הדירה או את מספר תעודת זהות של בעל חוזה שכירות.

דייר שבדירתו אירע פיצוץ בצנרת מים, נזילת מים או בעיית ביוב, יכול לפנות בעת הצורך למוקד שירות הלקוחות 6266*.
לאחר קבלת הפניה יגיעו עובדי השירות בהקדם על מנת לתקן את התקלה.

לקוח / דייר סיוע בשכר דירה יכול לקבל הסבר על דרכי הפניה לוועדות הזכאות השונות, המסמכים הנדרשים ושעות הפעילות של הסניפים.

ניתן להתקשר למספר 6266* מכל טלפון.

אז זהו שלא:(
ב*6266 אין להם שום דרך לעזור (גם צעקות שלי לא עזרו)
לתלונות הציבור פניתי.....

• הוסף לסימניות
אותי פעם סחבו על משהו חצי שנה, עד שפניתי טלפונית (לא זוכר כעת מה המספר) לעמידר הארצי להתלונן על הסניף המחוזי ספציפי, ותוך חצי שעה חזרו אלי וסידרו את הענין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צביזון;2239446:
אותי פעם סחבו על משהו חצי שנה, עד שפניתי טלפונית (לא זוכר כעת מה המספר) לעמידר הארצי להתלונן על הסניף המחוזי ספציפי, ותוך חצי שעה חזרו אלי וסידרו את הענין.

עוד לא מצאתי טל' של סניף שעונים שם.........:(

• הוסף לסימניות
אין לשום סניף מענה טלפוני לשיחות נכנסות
תפני אליהם שוב ושוב במייל או בפקס
וכן זה יכול לקחת עד שבועיים לפחות אם לא יותר
וזה לא הוקוס פוקוס אני צריכה היום אני אפנה מחר
ויכול להיות שזה כבר נשלח לך בדואר

• הוסף לסימניות
לי יש את אותו הסיפור עם חברת שכר דירה מבית שמש אני לא זוכר את החברה אולי מילגם
איך אני יכול לתפוס אותם
במייל הם לא עונים לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה