העימלון הוא חלק מהגיהוץ!נכתב ע"י mig;564881:מימי לא עימלנתי וזה שייך ל"סיפורי סבתא" שלנו...
מה העניין?
(בקושי לגהץ אני מגיעה, אז עוד לעמלן????)
לדעתי של סנו לא שווה לכי על המריטו הוא טוב מאוד !נכתב ע"י piku;564508:אתם באמת לא מעמלנים בגדים?
עם התרסיס של סנו אני לא רואה שינוי.
מה אפשר לעשות?
מצטרפת לשאלות!נכתב ע"י tamar;565268:מה זה המריטו הזה? של איזו חברה? והיכן קונים?
נכתב ע"י yochi000;565549:מסתבר שיש אנשים שיש להם עדיין זמן מיותר...
נכתב ע"י GRN;565671:שימו לב להתיז את חומר העמלון על החלק הפנימי של הבגד, זה שנושק לשולחן הגיהוץ. אחרת זה הורס את המגהץ (אדים או קיטור).
אגב, אפשר להכין חומר לעימלון מקמח תפוחי אדמה. זה הרבה יותר זול.
נכתב ע"י piku;565523:מצטרפת לשאלות!
אני לא יכולה בלי לעמלן ואני עושה את זה אחרי כביסה. זה עוזר גם בגיהוץ, לא צריך להתאמץ בכלל וזה כיף שהחולצה נראית תמיד חדשה.
זה מפריע לי בעיקר בחולצות של הבנים והתוצאה כ"כ יפה!
אה... אני משתמשת בזה גם למצעים, איזה כיף לראות אותם אחרי...
אשמח להוראות מדויקות.
נכתב ע"י piku;565523:מצטרפת לשאלות!
אני לא יכולה בלי לעמלן ואני עושה את זה אחרי כביסה. זה עוזר גם בגיהוץ, לא צריך להתאמץ בכלל וזה כיף שהחולצה נראית תמיד חדשה.
זה מפריע לי בעיקר בחולצות של הבנים והתוצאה כ"כ יפה!
אה... אני משתמשת בזה גם למצעים, איזה כיף לראות אותם אחרי...
אשמח להוראות מדויקות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים