נכתב ע"י sarit_f;566182:ואז? במה זה מועיל? (אני ממש נבוכה מהבורות..)
כשאת רוכשת חולצה היא עומדת יפה ולאחר כביסה היא מתרככת באופן ניכר וכאילו היא רפויה ו"נוזלת", המצב משאיר לי תחושת פספוס.נכתב ע"י sarit_f;565746:מצטרפת לתהיות של כולם.. מהו עמלון בגדים? ומהי התוצאה שאת כ"כ נהנית ממנה??![]()
ה"שיטה" שלי היא ממש של פעם פעם.נכתב ע"י ליקי;565845:את יכולה לכתוב אך את מעמלנת?
נכתב ע"י piku;566553:ה"שיטה" שלי היא ממש של פעם פעם.
ממיסה קמח תפו"א(עם מים קרים) בצלוחית קטנה, ממלאת גיגית במים ומוהלת את המים עם תרכיז הקמח תפו"א.
לאחר הכביסה אני טובלת כל פריט בגיגית, סוחטת ותולה.
לבנתיים לא מצאתי חומר שיספק אותי. אנסה את ה"מריטו" בתקווה שהוא יענה על ציפיותי.
תודה רבה לכל המיעצות!!!
ממש ממש לא.נכתב ע"י chayasl;566577:זה לא משאיר ריח על הבגדים?
בהחלט יש את זה בסופרים.(ואם שמת לב יש כאן תמונה של זה)נכתב ע"י איל עיצובים;566658:האם יש להשיג בסופרים את החומר מריטו? ושל איזה חברה הוא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים