עמלת החזרה

• הוסף לסימניות
אנא, מניסיונכם, האם ההתנהלות שאתאר להלן סבירה ושגרתית, או שיש לי מה לצעוק חמס ולדרוש החזרים:

בבעלותי כרטיס אשראי "יש" (לאומי קארד) שיורד מחשבון בבנק הפועלים.
אין לי גישה לאתר של לאומי קארד, כך שאין לי אפשרות לדעת מראש כמה עתיד לרדת.
ב15 לחודש האחרון, ביום הגביה, נכנסתי לאתר הבנק, לא ראיתי שום איזכור על הסכום העתיד לרדת, קיוויתי שהסכום שהיה בחשבון הספיק, ושהחיוב יעבור בשלום.
איכשהו, באותו יום ירד גם צ'ק כלשהו, והסכום לא הספיק.
לאחר יומיים קיבלתי טלפון מלאומי קארד שהחיוב חזר.
שילמתי במקום את החוב מכרטיס אשראי אחר בבנק אחר, ואז אמר לי הפקיד שאני מחוייבת בעמלה בסך 57 ש"ח.
מאחר ומעולם לא קרה לי דבר כזה, ואני מקפידה תמיד על מעקב אחר התשלומים, הופתעתי מאד הן מגובה העמלה והן מהעובדה שאיחור של יומיים בתשלום גורר קנס שכזה.

לאחר מספר ימים קיבלתי מכתב מבנק הפועלים ובו נאמר שחוייבתי בעמלת החזרה בסך 55 ש"ח בחשבוני בבנק.
לתומי חשבתי שמדובר על אותה עמלה.
אבל בפועל התברר שבתשלום בכרטיס האשראי השני, שהועבר ללאומי קארד, עדיין יש פער של כ-62 ש"ח בין הסכום בחשבונית לסכום שנגבה בפועל. בשיחה עם נציג שירות הוא הסביר שהסכום עלה מ57 ל62 כתוצאה מהריבית (?).
כלומר, על איחור של יומיים בתשלום חשבון האשראי, (שעמד על סביבות ה2500 ש"ח) שילמתי כ120 ש"ח עמלה!

זה נראה לי מוגזם לכל הדעות.
לא כך?
מישהו התנסה בענין?
יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
קרה לי לפני תקופה סיפור דומה.
היה מדובר בביטוח לאומי, שחזר החיוב,
דיברתי עם הבנק
הבנק לא חייב אותי. וביטוח לאומי גם לא.
(מדובר על 120 שח - וזה חזר בגלל סכום פעוט של פחות מעשרה שקלים)

• הוסף לסימניות
זה באמת מעצבן, וזו פעם ראשונה שאני שומעת שפועלים מחזירים חיובי כרטיס אשראי.
בד"כ לא מחזירים. פעם היה לנו סיפור עם צ'ק שמישהו נתן לנו וחזר. הבנק רצה לחייב אותנו על ההחזרה, ואז גונב לאוזנינו שאם מפקידים שנית את אותו צ'ק כשכבר יש כסף בחשבון, הצ'ק נכנס והעמלה מתבטלת.

השאלה אם גם כאן. אם הייתם מכניסים כסף לחשבון ומבקשים לחייב בשנית.

• הוסף לסימניות
פועלים יקחו בכל מקרה את עמלת החזרה 55.(אולי בעמלת החזרה של 14 ש"ח זה יכול להתבטל)
כולם לוקחים עמלה, אבל לאומי תמיד הכי יקר. (ישראכרט לוקחים 45)
לפעם הבאה, כל החיובים מופיעים רק אחרי העיבוד הלילי שזה אומר במקרה שלך בלילה בין ה15 ל16,
ואם החיוב חוזר, כל זמן שהסניף פתוח ניתן לסדר את זה גם אם שי'ק תלוי בפקידים, אחרי זה עם מפקידים מזומן עד 5 בערב ההחזרה תבוטל. (אותו דבר שיקים לא כולל את ההלואות של בנק הפועלים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה