- הוסף לסימניות
הסבירו לי ששולחים להם במייל שם מצטרף, טלפון ומייל. והם יוצרים איתו קשר.כלומר, איך זה עובד?
אך כל נציג שם מסביר שם על כל דבר משהו אחר, ולכן אין לי דרך לדעת אם זה עובד.
אתה יכול לנסות להצטרף ולשאול אותם.
הסבירו לי ששולחים להם במייל שם מצטרף, טלפון ומייל. והם יוצרים איתו קשר.כלומר, איך זה עובד?
שאלתי אותם עכשיו במייל והם ענו לי שאם אני מצרף מישהו אני אקבל 200 ש"ח, כך שאני מניח שזו המדיניות הרשמית כיון שיש תיעוד לזה.הסבירו לי ששולחים להם במייל שם מצטרף, טלפון ומייל. והם יוצרים איתו קשר.
אך כל נציג שם מסביר שם על כל דבר משהו אחר, ולכן אין לי דרך לדעת אם זה עובד.
אתה יכול לנסות להצטרף ולשאול אותם.
כן, בפסגות משלמים רק בפעולות [נכון לעכשיו].
פתחתי חשבון בפסגות ואני חייב לציין שמערכת המסחר שלהם די מרגיזה לעומת מיטב, קצת מרגישה ילדותית מידי, וזה חוץ מהעובדה שלא כל המידע נגיש בכל שלב, כלומר, במיטב שרוצים לתת פקודה קניה או מכירה, יש לך במקביל את כל המידע של ההיצע וביקוש של אותו נייר באותו רגע, ובפסגות אין צריך לצאת מהפקודה לחלון אחד ולבדוק.ההצעה שלהם כרגע כחלק מניסיון חדירה לשוק כוללת פטור דמי טיפול ללא הגבלת זמן (יחד עם עמלות זולות מהאחרים, לפחות עבור מסחר בישראל).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים