השקעות עמלת סגירת חשבון באקסלנס

• הוסף לסימניות
כלומר, איך זה עובד?
הסבירו לי ששולחים להם במייל שם מצטרף, טלפון ומייל. והם יוצרים איתו קשר.
אך כל נציג שם מסביר שם על כל דבר משהו אחר, ולכן אין לי דרך לדעת אם זה עובד.
אתה יכול לנסות להצטרף ולשאול אותם.

• הוסף לסימניות
הסבירו לי ששולחים להם במייל שם מצטרף, טלפון ומייל. והם יוצרים איתו קשר.
אך כל נציג שם מסביר שם על כל דבר משהו אחר, ולכן אין לי דרך לדעת אם זה עובד.
אתה יכול לנסות להצטרף ולשאול אותם.
שאלתי אותם עכשיו במייל והם ענו לי שאם אני מצרף מישהו אני אקבל 200 ש"ח, כך שאני מניח שזו המדיניות הרשמית כיון שיש תיעוד לזה.

• הוסף לסימניות
כן, בפסגות משלמים רק בפעולות [נכון לעכשיו].
ההצעה שלהם כרגע כחלק מניסיון חדירה לשוק כוללת פטור דמי טיפול ללא הגבלת זמן (יחד עם עמלות זולות מהאחרים, לפחות עבור מסחר בישראל).
פתחתי חשבון בפסגות ואני חייב לציין שמערכת המסחר שלהם די מרגיזה לעומת מיטב, קצת מרגישה ילדותית מידי, וזה חוץ מהעובדה שלא כל המידע נגיש בכל שלב, כלומר, במיטב שרוצים לתת פקודה קניה או מכירה, יש לך במקביל את כל המידע של ההיצע וביקוש של אותו נייר באותו רגע, ובפסגות אין צריך לצאת מהפקודה לחלון אחד ולבדוק.

בנוסף אין חלון שמציג את כל המידע באותו חלון, כמו שווי התיק רווח הפסד איזה ניירות יש כמה מכל אחד ומה השינוי היומי ובכלל שלהם, וגם פקודות איזה פקודות פעילות יש ואיזו בוצעו איזה לא, במיטב הכל בדף הבית (מקסימום בתוך לשוניות, בפסגות כל דבר בדף אחר.

דבר נוסף נורא מרגיז שבכל התחברות צריך לקבל גם קוד טלפוני.

אבל אני מניח שלכל דבר אפשר להתרגל, ובוודאי שזה שווה כשזה זול משמעותית מהמתחרים

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה