עניבה לילד בגווני וורוד עתיק-אפרסק

• הוסף לסימניות
היכן ניתן למצוא בבני ברק?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לא מזמן ראיתי בבנים (בירושלים) אם אני לא טועה.

• הוסף לסימניות
אני אחרי חיפוש ומצאתי רק פפיונים. (חיפשתי רק אפרסק בלי גוונים נוספים וחיפשתי עם גומי כי זה גם לגיל שנה וחצי עד 4)

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני חצי שנה בערך במנטש' ברבי עקיבא.
אולי גוון שנוטה טיפה יותר לכתום, אבל היה הרבה מאד צבעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה די;1410620:
אני אחרי חיפוש ומצאתי רק פפיונים. (חיפשתי רק אפרסק בלי גוונים נוספים וחיפשתי עם גומי כי זה גם לגיל שנה וחצי עד 4)

ואיפה מצאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתוק מדבש;1410625:
אני קניתי לפני חצי שנה בערך במנטש' ברבי עקיבא.
אולי גוון שנוטה טיפה יותר לכתום, אבל היה הרבה מאד צבעים.

ידוע לך עד מתי החנות פתוחה היום בערב?
והיכן היא ממוקמת בדיוק?
תודה.

• הוסף לסימניות
באזור דובק, ממול, נדמה לי ליד הרמזור החדש קרוב לרבי טרפון.

• הוסף לסימניות
אתמול הייתי בקידישיק (לא בבני ברק) והיתה שם עיבה בגוונים שרצית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה