כאן יש הסבר של גוגלאיפה להסביר? באתר שלהם יש מספר טלפון שלא ניתן להתחבר אליו
נכון, ואת זה תסבירו לגוגלאיזה טעות?
אם מגיע לי כל הבוקר בקשות שכולם כותבים לכולם נא לנתק אותי מהמייל
הכי מתבקש שאודיע לכולם
מי שרוצה להתנתק שיכתוב למי שהפיץ את ההודעה בתחילת השרשור
זה משהו אחר, שאפשר לקבל מיילים אבל לא לשלוחאחד מהכללים של גוגל זה שא"א לשלוח הודעה ליותר מ250 איש בבת אחת
יכול להיות שכהשבתם להודעה זה נשלח לכמות גדולה של אנשים.
הגשתיבהודעה שרשום לך שהמייל שלך חסום יש אפשרות להגיש ערעור.
מקווה....תגישי ובד"כ הם פותחים אחרי 48 שעות.
זה דווקא מופיע בהסבר של גוגל בתור אחת הסיבות להשבתת חשבוןזה משהו אחר, שאפשר לקבל מיילים אבל לא לשלוח
לא ידעתי!זה דווקא מופיע בהסבר של גוגל בתור אחת הסיבות להשבתת חשבון
בכל אופן לי כתבו שהסיבה היא בגלל ספאםזה דווקא מופיע בהסבר של גוגל בתור אחת הסיבות להשבתת חשבון
תודה על המידע איפה אני יכולה להגיש ערעור אם זה מה שכתוב לי פהבהודעה שרשום לך שהמייל שלך חסום יש אפשרות להגיש ערעור.
תגישי ובד"כ הם פותחים אחרי 48 שעות.
לזה בדיוק גוגל קוראים ספאםבכל אופן לי כתבו שהסיבה היא בגלל ספאם
חברת אליאקספרס כבר קיימת כ-20 שנה,מה אתם רוצים מאנשים תמימים שבהיסח הדעת של רגע שכחו
חברת אליאקספרס כבר קיימת כ-20 שנה,
תמיד הם שמרו על המידע האישי באבטחה הרמטית,
פעם אחת הם טעו - ולכל הקונים שלהם דלף רשימה של כל כרטיסי האשראי הרשומים אצלם,
פעם אחת בלבד !!!!
אני יודע שזה לא דומה - ואינני אוהב עגבניות עלי - אבל טעות של פירצה באבטחה שקורית אפילו פעם אחת - זה דבר שאסור לו לקרות - ובפרט לא בגלל רשלנות
ח"פ טעו וזה גם לא טעו כי זה לא מנהל הקבוצה אלא מישהו אחר..הם שולחים בקביעות בגלוי
או שח"פ טעו
נראה שזה ח"פ
אז רבותי תרגעו
תיכנסו רגע למייל ותראו מה המרחק- בין עותק מוסתר ללא מוסתר.. מופרך שזה יקרה? לאכל החתונות החדשים הם שולחים במייל
מציעה לכל מי שהתחבר להתנתק מיידית
אתמול שלחו מייל בטעות. טעות ממש חמורה
שמוכרים אורגן משו כזה בלי עותק מוסתר
וכוווולם ראו את המיילים של כולם. זה חוסר פרטיות מוחלט!!!
איך קורה טעות כזו.. בפרט שעכשיו נחסם לי המייל.. פשוט לא מובן
הבעיה שהם גם מוחקים את ההודעות שלי שאני מנסה להציג את צד המערכתואני מבין את פרוג שימחקו
כי המייל נחסם, לא! מהתחברות לשום רשימה! זה פשוט 'מוציא שם רע' וגרימת הפסד בגלל נקמה
אלא מטעות שלכם!!!, שלהבא תדעו להיזהר
על טעות שלהם, שלהבא הם ידעו להיזהר
משוואה מעולה..
זה לא מחדל?איזה טעות?
אם מגיע לי כל הבוקר בקשות שכולם כותבים לכולם נא לנתק אותי מהמייל
הכי מתבקש שאודיע לכולם
מי שרוצה להתנתק שיכתוב למי שהפיץ את ההודעה בתחילת השרשור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים