ענישה בעד -נגד ומה שביניהם

• הוסף לסימניות
אם אפשר בבקשה כמה שאלות:
  1. איזה כיתה אתה מחנך?
  2. באיזה חיידר? ליטאי, ספרדי, חסידי, רשת, מוכש"ר?
  3. כמה שנים?
  4. כל השנים באותה כתה?
  5. איך משכפלים אותך?

• הוסף לסימניות
אם אפשר בבקשה כמה שאלות:
  1. איזה כיתה אתה מחנך?
  2. באיזה חיידר? ליטאי, ספרדי, חסידי, רשת, מוכש"ר?
  3. כמה שנים?
  4. כל השנים באותה כתה?
  5. איך משכפלים אותך?
כיתה ו' (אצלנו, גיל 10), חסידי, שנה שניה בכיתה זו.

• הוסף לסימניות
ירשה לי @בר. לענות במקומו, לא נראה לי שריבוי השנים מעלה את העומק והאיכות...
לפעמים בדיוק להיפך, אברך מגיע מהכולל, עם עדינות תורנית, ניגש לילדים עם ראש ישר, עם מידות מעונגות עם שכל של תורה ויושר... [והאחרון עיקר לענ"ד].
לפעמים רוב השנים "מחספס" אותו, פתאום הוא רואה שהרוב צוחקים על השיטות וההבנות שלו, ויש כאלו ש"מתישרים" עם הקו הכללי.... במיוחד אם הוא קיבל קיתון מאי אלו הורים חכמים בעיניהם שבכלל הוא מתיאש.
חזק חזק והתחזק, וגם אנחנו איתך, שנזכה באמת לחנך ולא....

• הוסף לסימניות
אברך מגיע מהכולל, עם עדינות תורנית, ניגש לילדים עם ראש ישר, עם מידות מעונגות עם שכל של תורה ויושר... [והאחרון עיקר לענ"ד].
כבר פגשתי אחד כזה, הגיע אליי מיואש שאין לו משמעת בכיתה ומה הוא צריך לעשות.....
לפעמים רוב השנים "מחספס" אותו,
"שוחק" יותר מדויק
פתאום הוא רואה שהרוב צוחקים על השיטות וההבנות שלו,
אם זה עובד, שיצחקו עד מחר
ויש כאלו ש"מתישרים" עם הקו הכללי....
קרי: לא מעניין אותי הילד, מעניין אותי אזור הנוחות שלי (לצערנו...)
במיוחד אם הוא קיבל קיתון מאי אלו הורים חכמים בעיניהם שבכלל הוא מתיאש.
הכלל הוא: לא לעשות דברים ולהתחרט עליהם, אם טלפון מההורים מרגש אותך, סימן שפעלת מתוך רגש ולא מתוך מהלך מחושב
שנזכה באמת לחנך
אמן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה