נכתב ע"י ברבצ;454629:המישהו הזה הלך. צר לי אבל אני לא רואה שום פרצוף.
כשהפרצוף מופיע בשמים על רקע הציון של הברדיצ'ובר - בזה יש בכל זאת משהו מיוחד, אם יש בך ניצוץ מיסטי כלשהו...נכתב ע"י moti!a;454659:אני רואה..
אבל חייב לציין שאין שום דבר מיוחד בפרצוף או דמויות בעננים
זה דבר שכיח ביותר
מוטי![]()
נכתב ע"י אושר;454685:כשהפרצוף מופיע בשמים על רקע הציון של הברדיצ'ובר - בזה יש בכל זאת משהו מיוחד, אם יש בך ניצוץ מיסטי כלשהו...
נכתב ע"י אברימי;454708:עננים בשמים ופוטושופ במחשב זה שילוב קטלני של פרצופים בדרך כלל. פה מדובר במדינה שהציוילזציה פסחה עליה וכנראה אין פוטושופ...
חשבתי שרואים את הנכתב ע"י moti!a;454698:כשיש עננים בשמים ב 90% מהמקרים אפשר לראות בהם פרצוף ואפילו
דמויות שלמות גם אם הם על רקע של קבר של לא יהודי, ניסיתי וראיתי !
ותאמין לי .. יש לי יותר מניצוץ מיסטי![]()
נכתב ע"י אושר;454750:חשבתי שרואים את הגם בלי שאוסיף את הפרצוף הזה להודעתי...
נכתב ע"י ברבצ;454746:מקווה שזכרת להתפלל עלינו.
נכתב ע"י פוטושוק;454764:לא הבנתי.
האם בגלל שאפשר להתפלל לבד, מיותרת הבקשה להתפלל עלי???
קצת הגזמת ב'תיווך', השתטחות על קברי צדיקים מקורותיה מלפני יותר מ3000 שנה
נכתב ע"י פוטושוק;454772:כוונתי בוודאי לא היתה על 3000 השנה, רק על המקור היהודי שלה, כשיוסף השתטח על קבר רחל, וכלב במערת המכפלה.
נכתב ע"י moti!a;454776:ואם יוסף היה מתפלל בבית שלו זה לא היה מספיק טוב?
ולמה כשחנה התפללה היא לא הלכה לאיזה קבר ? הרי היא מאוד רצתה ילד
לא היה עדיף להשתטח איפשהו ?
![]()
נכתב ע"י פוטושוק;454777:תסביר אתה מדוע?
סליחה על ההתערבות בשיחתכם, אבל לי יש תשובה אחרת,נכתב ע"י moti!a;454779:מאוד פשוט !
היא לא הלכה לשום קבר כי גם היא האמינה שהקבה נמצא בכל מקום
והיא יכולה לפנות אליו ישירות![]()
נכתב ע"י תרצה;454781:סליחה על ההתערבות בשיחתכם, אבל לי יש תשובה אחרת,
אם היה לנו היום משכן עם אורים ותומים, האם מישהו היה הולך להשתטח על קבר של צדיק או פונה למשכן ה'?
היא הלכה בקביעות למשכן ה' שהיה בשילה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים