• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1554728:
בסוף פתחתי בדרך אחרת. ממש יפה!
אני לא הצלחתי לפתוח בשום דרך :(

• הוסף לסימניות
סרטון נהדר
לא הבנתי למה הוספת את התמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1554983:
סרטון נהדר

התמונה הייתה קודם.. היא חלק מהסרטון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1554983:
סרטון נהדר

כדי להרגיז אותי :rolleyes::p:(
ולהזכיר לי שאני לא מצליחה לראות את הסרטון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1555102:
התמונה הייתה קודם.. היא חלק מהסרטון
יודע
התכוונתי לומר שהתמונה מעולה טכנית, אבל לא מעניינת בשום צורה שהיא, מבחינתי זה כמו להגיש סטייק אנטריקוט ביחד עם מנה חמה של אסם..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1555251:
יודע
התכוונתי לומר שהתמונה מעולה טכנית, אבל לא מעניינת בשום צורה שהיא, מבחינתי זה כמו להגיש סטייק אנטריקוט ביחד עם מנה חמה של אסם..

לגבי העניין.. היא אמורה לגרום לאנשים לפתוח את הסרטון
מה שיהיה הרבה יותר קשה לעשות ללא תמונה

ו... כבר סיכמנו שאנחנו מגדירים איכות ועניין בתמונה בצורה מאוד שונה

• הוסף לסימניות
מי שלא הצליח להוריד את הסרטון - תנסו מדפדפן אחר. למשל פיירפוקס מוריד בקלות את מה שכרום לא מצליח, הרבה פעמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1555251:
יודע

למה,לדעתי התמונה מעניינת כי הנושא שלה מעניין אותי ועצם העובדה שנושא שמעניין אותך מצולם מעולה טכנית זה סוג של עניין
וחוץ מזה אהבתי הרבה דברים בתמונה הזאת- תמונה של ירושלים הקטנה עם שמיים צלולים ואופטימיים מעליה, זה יוצר אסוציאציה אופטימית לגבי מקום קדוש ויקר. גם החלוקה של הפריים ל-3 שכבות מוצלחת: אדמה, ירושלים והשמיים

כנראה כל אחד רואה משהו אחר...בעיני יותר מעניין מהציפור (למרות שאין מקום להשוואה כ"כ אבל בגלל שזה אותו צלם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה