תודהוואו זה דיעה ליגיטימית?
ועוד וואו אחד על הגווני תאורה, לגיטימי?
של אהרון בלייזואו מיוחד
מאיפה המברשות?
כןשל אהרון בלייז
תודה! זה פוטושופ.וואוו מ ד ה י ם ! ! !
זה בקליפ סטודיו?
תודה רבה!עננים בכללי זה דבר מרתק ( לפחות אותי )
והאיורים מדהימים!
אפשר להסתכל על כל איור עוד פעם ועוד פעם ...
אהבתי גם את הענן בצורת מגבעת
מאתיים שנה ועוד לא חזרת בתשובה?!כן
נראה לי קניתי את זה לפני מאתיים שנה כשחשבתי שאני יראה את הקורסים שלו ...![]()
![]()
בכיףזה מהמם!
אתה יכול לשלוח קישור?
תודה!
אני במצב של אחטא ואשובמאתיים שנה ועוד לא חזרת בתשובה?!
תודה!יפה מאוד! יש שם כמה שאהבתי במיוחד אבל קשה לתייג את התמונות, אז קבל את הפרגון על כולן,
(ואני בטוחה שזה לא המברשת שהביאה את התוצר, אלא ידו של היוצר...)
מס' 4 והאחרוןתודה!
דווקא אני אשמח שתגידו איזה אהבתם. תמספרו אותם.
הראשון לוקח, השלישי אחריו.תודה!
השני, הרביעי והאחרון. אותם הכי.תודה!
מס' 4 והאחרון
הראשון לוקח, השלישי אחריו.
אבל כולם אהובים וכו'
אגב,הזחל לא מציץ משום ענן...
השני, הרביעי והאחרון. אותם הכי.
בחמישי אהבתי את הצבעים אבל פחות את הצורה
@אלמוג מ., יפה מאוד!!!
אני חושב שאתה יכול לשדרג את העננים ולשלב בהם כעין דמויות והבעות (לעשות להם האנשה). מעניין איך זה ייראה...
יפה מאד, הרביעי הכי!
ייש"כ תודה על המשוב והעידודהשלישי נראה תמונה(!)
אבל הכל מהמם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הדודה מלכי, קרב, מיתוגים של השמחות ועוד 29 משתמשים32 //