ענתיקה ...

• הוסף לסימניות
באמצע סיור לבת מצוה גילתי אותה חונה יפה וממתינה רק שאצלם...;)
יש לי עוד פוזות שלה אבל יחד אם הילדה (בת 12) מותר לעלות?

• הוסף לסימניות
קצת צפוף ושטוח
אבל יפה בכל אופן

• הוסף לסימניות
עמדתי בזוית מלחיצה (אמצע הכביש...) אבל יש לי תמונות יותר טובות ומצולמת בהם ילדת הבת מצוה

• הוסף לסימניות
תמונה יפה מאוד!

נכתב ע"י 0405;1018860:
יש לי עוד פוזות שלה אבל יחד אם הילדה (בת 12) מותר לעלות?
אסור להעלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405;1018860:
יחד אם הילדה (בת 12) מותר לעלות?

תגידי השתגעת?

על ילדה בת 5 מחקו לי את האשכול

על ילדה בת 12 נראה לי יסגרו את האתר :):p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1018958:
תגידי השתגעת?

על ילדה בת 5 מחקו לי את האשכול

על ילדה בת 12 נראה לי יסגרו את האתר :):p
לא לא רק זה חסר לי ... :D

• הוסף לסימניות
תשלחי לכולנו באישי :)

אשמח לראות תמונות מהסיור כי לפעמים מבקשים זאת מממני ואני לא יכולה אז אני ממליצה על משהו שראיתי.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח לתת חוו"ד במייל :)

• הוסף לסימניות
תודה ! יותר מאוחר אני אשלח

• הוסף לסימניות
את יכולה להעלות לינק...

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה