כללי עסיסי עסיסי!!

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 162237
מה אתם אומרים על המודעה?
היא אמורה להתפרסם היום (לא בארץ, אל תחכו לראות)
מצפה לשמוע, כל הערה תתקבל בברכה!!
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• מודעה 2-01.jpg
    KB 275.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
החלק העליון מקסים. החלק התחתון לא כל כך אהבתי. עושה לי קצת בלגאן בעיניים אם הלוגואים שיש עליהן glow

• הוסף לסימניות
לדעתי מהמם!

• הוסף לסימניות
כיוון מושך!
מצטרפת לעניין הבלאגן בעין. אישית,הייתי מחליפה את התזת המים לגווני ירקרק ולא כחול או מעיפה אותם מהמסך.

ומשהו בתחתית לא מתיישב מושלם עם החלק העליון.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים

כמו תמיד
הערות מחכימות
אנסה באמת לשנות את צבע התזת המים, (אך לא להעיף _לדעתי) זה תורם לעסיסיות
לא??

• הוסף לסימניות
מהמם!
ברגע הראשון חסר מלל בולט וקולע שמודבר במשקה/מאכל...

אולי: להנות עם טעם. לטעום ולהתרענן. טיול טעים מתחיל ב-

• הוסף לסימניות
10:00 בערב - בשיחה עם הבעל :)

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לנסות להוריד את הקונטור מהמלל השחור שמסביב לשעון. לשים את המלל ליד העיגול של השעון ולא כשחציו עליו.

עבודה יפה

• הוסף לסימניות
אגב, לאיפה עושים מודעה בעברית - לא בארץ?

• הוסף לסימניות
יפה מאד! מרענן בהחלט.

הערה קטנה: לדעתי כדאי את השעות לרשום עפ"י שעון של 24 שעות.
כלומר: במקום 4:00 לרשום 16:00.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mina;1010592:
יפה מאד! מרענן בהחלט.

הערה קטנה: לדעתי כדאי את השעות לרשום עפ"י שעון של 24 שעות.
כלומר: במקום 4:00 לרשום 16:00.

גם אני חשבתי על זה, אבל אז הסתבר לי שבשעון מחוגים יש רק 12 שעות ולא 24, אז זה יבלבל, אבל לדעתי אולי כדאי לכתוב 7:00 בבוקר, 1:00 בצהרים וכו' - אפילו שזה קצת מסרבל...

אה, והמים יותר מידי ירוקים - לא אמין בכלל...
נראה לי התכוונו שתקחי את כיוון המים למים טורקיזיים, כחול-ירוק כזה - כדי שידברו יותר עם הירוק שבמודעה ועדיין ישדרו רעננות ומים אמיתיים ולא נוזל שתייה ירוק של קריסטל (או סופר דרינק - מה שתבחרו...) :)

• הוסף לסימניות
יישר כוחכם!!

לכל אלו אשר תרמו מזמנם והקדישו לי כמה דקות
ולמי ששאל..
המודעה מתפרסמת בבלגיה, שם מדברים גם בעברית. (כן, גם אני לא האמנתי בתחילה)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד אבל גם אני מצטרף לעיל ולדעתי ההתזת מים קצת מידי בולטת או להקטין משמעותי או להוריד לכל הפחות חלק

• הוסף לסימניות
דווקא המים הכחולים היו יותר מוצלחים, טבעיים יותר... אולי אפשר להשאיר אותם ולהוסיף קצת קוון ירוק או טורקיז כדי לקשר לתמונה, אבל לדעתי הנוזל הירוק לא משדר טבעיות אלא ההפך..

• הוסף לסימניות
את הטיפוגרפיה של "לדקות מלאות עסיס" כדאי למרכז.
תעשי את צבע המים כצבע הפרי שהם יוצאים ממנו, גוד'- מים ירוקים מהקיווי, מים אדומים מהאבטיח...
ושהצבע לא יהיה מלאכותי...

ובקטנה, נראה לי שריבוי הצבעים למטה נותן לזה הרגשה של פלייר חינמי, תנסי להוריד את הגרדיאנט, ואם אין צורך בתמונות של הקופסאות פרות - תורידי.
את הלוגו אולי גם כדאי למרכז ולשים מתחת בלבן את כל המלל של "להזמנות..." וכו בשורה ארוכה עם סלשים.

באופן כללי, מודעה יפה ונקיה! בהצלחה! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה