דרוש מידע עסקן! חסימה למחשב/טלפון

• הוסף לסימניות
מי הם, כלומר מי הגוף נותן ההכשר?
מישהו התנסה איתם מה רמת הסינון שלהם?
התקשורת איתם?
המחירים הוגנים?
נותנים גם למכשירים סלולריים?

• הוסף לסימניות
ועד רבני קרלין לענייני תקשורת

• הוסף לסימניות
אני ביררתי , הבנתי שההבדל המהותי בינם לבין הדרן , שעסקן עובדת בשת"פ עם סמסונג כך שהסינון יושב על הפלא עם ההרצה האורגינלית של המכשיר , משאכ בהדרן , נפקא מינה למהירות הפלא , הדרן עובד איטי , עסקן יותר מהיר.
לגבי רמת הסינון , להדרן אני יודע שיש אפשרות בוואטסאפ לא לראות תמונות פרופיל וסטטוסים משאכ בעסקן.. זה מה שאני יודע..

• הוסף לסימניות
לי יש עסקן כבר כמה שנים
מרוצה מבחינת החוויה של הגלישה ושל השרות ( הרבה יותר מהירים מהדרן)
לגבי הסינון עצמו - פתוחים אתרי חדשות חרדיים ( בחדרי, כיכר, חרדים 10)
סרטונים ביוטיוב - הרוב ממש חסום
הבעיה הגדולה שלהם שהנקודה חמה פתוחה ואז אפשר לגלוש בכל מחשב בלי חסימה כלל
ושהסינון עצמו קצת פתוח ( חרדים 10 יותר פתוח משאר האחרים )

יכול להיות שאפשר להגדיר חסימה יותר חזקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה