יש אחד הרב רגוביאשמח לכל תגובה
052-5809005יש אחד הרב רגובי
אין לי טלפון
מה הכוונה הינו הך רגובי זה מזור?הינו הך
עמותת מזור
הם זמינים במייל אפשר לשלוח גם פרטים
yr(שטרודל)mazormed.org.il
בהצלחה
באותו נושא אולי יש כאן מידע גם לשדכנים או עמותות רלוונטים להצעות?נראה לי שכן
ואם לא הם גם מטפלים בזה באופן מעולה!
אשמח גם לכל פירור מידעבאותו נושא אולי יש כאן מידע גם לשדכנים או עמותות רלוונטים להצעות?
כמוני כמוךאשמח גם לכל פירור מידע
פניתי לכמה וכמה שדכנים ומעולם אף אחד לא זכר אותי ....
לא הבנתי את המיילהינו הך
עמותת מזור
הם זמינים במייל אפשר לשלוח גם פרטים
yr(שטרודל)mazormed.org.il
בהצלחה
תעשי גוגל רשום כל דרכי התקשרות איתםלא הבנתי את המייל
יש מיזם בשם "אפריון" שם אפשר להכניס פרטים בצורה אנונימית ולהגדיר אפשרויות התאמה, יש אנשים שעוברים על זה ומתקשרים להציע.
אפיריון - מחברים ובונים עולמות
www.apiryon.org.il
תנסו לחשוב איך זה עובד... ותבינו.השאלון שלהם די מבייש, הכל מאד טכני בלי מידי מקום לבן אדם עצמו.
כואב לשמוע שזו התחושה שלכם,בדיוק לכן זה מבייש כי עושים התאמה של בעיות ולא של אנשים...
יצא לי להכיר שאלונים של עוד ארגונים שנתנו תחושה יותר נעימה ואנושית אז כנראה שאפשר אחרת ויצא לי לשמוע מעוד אנשים שהזדעזעו מהחוויה שזה נותן, אולי זה אפילו מאיזה אשכול בפרוג.
לדעתי עדיין אפשר להכניס גם התייחסות גם לאדם כאדם זה לא אמור להפריע להתאמה אלא אפילו לדייק אותה יותר.כואב לשמוע שזו התחושה שלכם,
אני כותב בתור אחד שנעזר בהם. מציע לא להסתכל על זה כ"התאמה" של בעיות, אלא כסינון של "אי התאמה" של בעיות מסוימות, ואחריו נשאר מאגר שממנו אפשר לנסות להתאים, ואת זה עושים בשיחות טלפון אחר כך, שם יש הרבה מקום לאדם עצמו.
הרב חנניה צ'ולק יכול לעזוראשמח לכל תגובה
לא "להפריע" להתאמה.לדעתי עדיין אפשר להכניס גם התייחסות גם לאדם כאדם זה לא אמור להפריע להתאמה אלא אפילו לדייק אותה יותר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים