דרוש מידע עסק זעיר

• הוסף לסימניות
שבוע טוב לכולם
אני אברך כולל ומתעסק קצת בסת''ם ומעוניין לפתוח עסק זעיר
ברצוני לברר כמה פרטים
א. האם צריך לדווח הצהרת הון פעם בשנה?
ב. התשלום של הביטוח לאומי משתנה?
ג. זה יכול לפגוע בהנחה של התמת ?
ד. האם אני יכול לעשות זאת עצמאית?
ה. האם גם על זה מקבלים מס הכנסה שלילי?
תודה רבה ושבוע טוב

• הוסף לסימניות
מדגיש כי אני לא יועץ מס וכדו' אלא מניסיון:
א. למיטב ידיעתי לא.
ב. עפ"י ההכנסות בפועל (מחושב בד"כ על בסיס השערה/דו"ח קודם ואחרי הגשת הדו"ח זה מתעדכן ומקבלים החזר או דרישה להשלמת כספים.
ג. לא יודע אבל כנראה שכן, זה הכנסה לכל דבר ועניין.
ד. הגשת הדו"ח? אני עושה את זה עצמאית.
ה. כן.

• הוסף לסימניות
שבוע טוב לכולם
אני אברך כולל ומתעסק קצת בסת''ם ומעוניין לפתוח עסק זעיר
ברצוני לברר כמה פרטים
א. האם צריך לדווח הצהרת הון פעם בשנה?
ב. התשלום של הביטוח לאומי משתנה?
ג. זה יכול לפגוע בהנחה של התמת ?
ד. האם אני יכול לעשות זאת עצמאית?
ה. האם גם על זה מקבלים מס הכנסה שלילי?
תודה רבה ושבוע טוב
א. בד"כ אחרי שנה מפתיחת העסק ואח"כ כל כמה שנים לפי דרישת מס הכנסה, אלא שאם אתה מוגדר כעוסק זעיר דוקא אין הצהרת הון
ב. במהלך השנה משלמים מקדמות לפי השערה, ואח"כ התשלום הסופי הוא בהתאם להכנסות
ג. זה נחשב להכנסה
ד. עוסק זעיר פטור מהגשת דוח, הוא רק צריך לעשות תאום מס
ה. כן

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הפירוט הנרחב
איך אני עושה זאת באופן עצמאי

• הוסף לסימניות
המדובר כאן זה מה שנקרא 'עוסק פטור'? או שזה עוד משהו?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שעדיין אפשר.
אם אני פותח עכשיו עוסק זעיר אני יכול לקבל החזר מס על שנה שעברה שלא היה לי עוסק זעיר?
ובנוסף משהוא יודע כמה מתווסף לי הביטוח לאומי שהיום אני משלם כאברך?
תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
אם אני פותח עכשיו עוסק זעיר אני יכול לקבל החזר מס על שנה שעברה שלא היה לי עוסק זעיר?
ובנוסף משהוא יודע כמה מתווסף לי הביטוח לאומי שהיום אני משלם כאברך?
תודה לכל העונים
ודאי אפשר להגיש דו''ח להחזר מס
ניתן לפנות אלינו להדרכה או לקבלת הצעת מחיר
V0583205605 בגימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה