עפים ברוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1486243:
מיוחד מאד!
יצירתי ולא שגרתי....

נקודה פיצפונת שהפריעה לי, באופן מיידי! זה: מזג האויר בתמונה עושה רושם סגרירי ונהיה לי קר לראות אותו בלי גרביים לפחות... וגם, כשהוא ירד מהנדנדה הוא אמור לדרוך על המון עלים שעפו, לא יפריע לו;)?

את צודקת לחלוטין!! הוא גם אמור ללבוש סוודר או משהו חם
האמת - שלא תכננתי להשתמש בתמונות רציתי לנסות לראות איך הנדנדה מצטלמת לי. הילדון התנדב בשמחה ככה איך שהוא עם בגדי גן (הם תמיד יחפים אצלי... מהשנייה שנכנסים הביתה)
זה המקום להרגיע - שהנדנדה בטיחותית לחלוטין נידנדתי ביד אחת ובין נידנוד לשני הקלקתי.
יצא חמוד אז בדיעבד השתמשתי בתמונות
באמת חורפי יתאים כאן הרבה יותר

• הוסף לסימניות
הזוי כמה שזה מושלללםםם!
אולי תתרמי לי קצת טיפים לעריכה המטריפה הזאתתת :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1486177:
הקרצתי? :eek:
הנדנדה הזו נבנתה באהבה רבה בעשר אצבעות של בעלי שהוציא לפועל את הפינטוזים שלי...
אוחחחח מחילה, לא הבנת אותי נכון
התלהבתי עליך סופית!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היא מושלמת!!!!!
שיבנה גמלי אחת כזו....:p

• הוסף לסימניות
ממש חלומי!!
טיפים לעריכה יתקבלו בברכה!

• הוסף לסימניות
אין דברים כאלה!

• הוסף לסימניות
תמונה עם פוטנציאל, ההבעה נהדרת, הרקע יפה, גם הנדנדה.
לא אהבתי את התאורה, היא מציפה, ולא קשורה לרקע.
העריכה גם כן טו מאצ'.

• הוסף לסימניות
הנדנדה מדהימה ופוטוגנית ביותר :)
איך למען ד' תולים כזה דבר בתוך הבית?

• הוסף לסימניות
מדהים ויצירתי!!
ותודה על השיתוף :)

• הוסף לסימניות
מה עוד לא אמרו?
מדהים!!

• הוסף לסימניות
נראה לי אחד הכלים הנדרשים בתחום.
הוא "הנדי מן" צמוד.
רבקי מהמם! תחזרי שוב על הסט עם בגדים חורפיים. מדמיינת לי סוודר צמרירי וזה מושלם

• הוסף לסימניות
מיוחד !
התמונות שלך פשוט מדהימות

• הוסף לסימניות
אוהבת את התמונות שלך!!!
פשוט להסתכל שוב ושוב
מקסים!!

• הוסף לסימניות
מווווווווושלם!

רק הלוגו טיפ טיפה מפריע לי שם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה