אווויש כמה סיבות
1לחץ
2עייפות
כדי להפסיק עין קופצת, נסו תחילה לטפל בגורמים השכיחים כמו עייפות, מתח, צריכת קפאין וזמן מסך ממושך. ברוב המקרים, התופעה חולפת מעצמה לאחר מנוחה ושינויים באורח החיים.
זהו כי אני מודעת תופעה של עין קופצתסליחה שאני משביתת שמחות
אבל אצלי לא עבר עד היום
זה קורה בשעת האוכל כבר כתבתי על זה בעבר
משהו מוזר
אם יש למישהי פתרון אני אשמח
ממתי?אבל אצלי לא עבר עד היום
תשתי הרבה.זהו כי אני מודעת תופעה של עין קופצת
אבל זה כבר כמה ימים אצלי
ונלחצתי שמה קרה פתאום...
אם באמת קשור לשתייהתשתי הרבה.
זה יכול לקרות מחוסר שתיה.
חצי שנה בערךממתי?
ככה לי זה היה.אם באמת קשור לשתייה
אז מרגיע אותי
כי אני לא שותהכמעט....
לרוב הדבר נובע מהתייבשות קלהסליחה שאני משביתת שמחות
אבל אצלי לא עבר עד היום
זה קורה בשעת האוכל
משהו מוזר
אם יש למישהי פתרון אני אשמח
שאלתי פעם רופאה . אמרה שזה תופעה של חוסר במגנזיום.מידי כמה דק' (יכול להיות גם עם הפסקות של כמה שעות) וכבר כבר ימים ככה
וזה מציק
ידוע למישהו אם יש מה לעשות לזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ח.ד. וחלק, אש קודש!, קרב ועוד 26 משתמשים29 //