פרווה עץ אכיל לקראת טו בשבט - קליל להכנה ומעסיק נפלא את הילדים

• הוסף לסימניות
חשבתי שאולי כדאי לפתוח אשכול מרוכז של רעיונות מתוקים כאלה שמתאימים לעניני דיומא, יעלו שם תמונות + מתכונים או "הוראות הרכבה".
נראה לי שיהיה יעיל יותר, לא? (לפחות לי בתור גננת...)

בכ"א אעלה לכם משהו, נראה לי שאין צורך בהסברים...: (יש לי עוד...)
1769614286315.png

• הוסף לסימניות
חשבתי שאולי כדאי לפתוח אשכול מרוכז של רעיונות מתוקים כאלה שמתאימים לעניני דיומא, יעלו שם תמונות + מתכונים או "הוראות הרכבה".

צפה בקובץ המצורף 2168687
מהמםםםםםםםם

• הוסף לסימניות

צפה בקובץ המצורף 2168687
יפיפה!!!!!

• הוסף לסימניות
20260128_175626.jpg

20260128_175608.jpg

תודה על ההשראה
זה מה שעשיתי עם הילדים
הכנו כושית פשוטה
בזמן האפיה הכנו פרחים מחמצוצים שהילדים קנו לפי הסבר שלי בקיוסק ליד הבית
היו מבסוטים ממש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכל מושלם ויצירתי ברמות, אבל למה לא להשתמש בפירות אמיתיים וטעימים?
אני מרגישה שזאת הזדמנות להכניס לילדים שלי קצת אהבת פירות ובריאות:)
גם זה אפשרי,
מה זה סותר???

• הוסף לסימניות
תודה לכולן
הרעיונות מהממים ומשמחים

• הוסף לסימניות
מדהים!
תודה על הרעיונות.

יש למישהי רעיון למשפט קצרצר שקשור לטו בשבט ולמתיקות (כי זו יצירה מתוקה) לרשום לילדים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צריכה רעיון לכיתה ג' בית ספר. למשהו נחמד, ועדיף אכיל, לכבוד טו בשבט.
אבל שיהיה קל ולא מידי יקר.

• הוסף לסימניות
היום אחר הצהרים באו לביתנו קבוצת ילדות חמודה ומלאת מרץ,
מה יותר כייף מלהתעסק עם אוכל? היה מדהים!!! הבנות נהנו והיה נהדר, ממליצה ממש ,

יצא חמודי חמודי, (לקחתי השראה מסרטון שקיבלתי), קל כל כך להכנה , וממלא בסיפוק וחדוות יצירה.
התמונות זוועה אבל זה עדיף מכלום.
צפה בקובץ המצורף 2167743

צפה בקובץ המצורף 2167740

צפה בקובץ המצורף 2167739
מהמם!
אולי זה מתאים לילדים שלי שלא אוהבים שום פרות

• הוסף לסימניות
בעיני זו החמצה לתת צבעי מאכל וסוכר .
אנחנו מציפים את הילדים שלנו ברעלים האלו, מעלים את סף הגירוי עוד ועוד ומחמיצים כל כך הרבה.
חבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה