השיר נכתב כמשל על העליות והמורדות שאנו חווים במשך היום יוםועדיין אשמח להסבר כללי על השיר או מה עומד מאחוריו
שאלת, וענית! זו הצורה הקלה יותר לקבל השראה ולעשות את התחביב שלי לכתוב..ואוו קצב השירים שלך מעורר השראה!!
שיר מיוחד מאד, נחמד למצוא תכנים שנוצרו בעקבות פרשת השבוע!
תודה לךשיר יפה, עמוק ומיוחד!
החריזה והקצב מעולים.
שמחתי לשמוע את חוות דעתך על המילים הללו בשיר ואסביר את כוונתי כדי לשמוע מה אתם חושבים עליהרק 'ענף ערום מתבייש מת לברוח' - קצת ארוך ביחס לקצב המסודר של השיר.
ענף ערום מתחרז עם עף ברוח
זה לא משהו ששמים לב אליו אם לא ההסבר הזה.מתבייש מתחרז עם מת לברוח
זה נכון.זאת הסיבה שירדתי שורה אחרי ענף ערום
ההפסקה שיש בחריזה נותנת מרווח מחשבה ומאטה את קצב הקריאה בשיר עמוק
זה לא חריזה כמו שזה משחק מיליםזה לא משהו ששמים לב אליו אם לא ההסבר הזה
כן, הבנתי את הכוונה.זה לא חריזה כמו שזה משחק מילים
קלטת את הראש שלי, איזה כיףמשחק מילים שאין לי מושג אם התכוונתם אליו, אבל הוא כן בלט לי - 'מתעלה', שיש בו אזכור של עלה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים