כללי עץ משפחה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות תמונה "עץ יוחסין" 107 תמונות בגודל 150X80 כמה אני אמורה לקחת על עבודה?
לפי מה מתמחרים?
כמה לוקחים על תיקונים?

תודה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
1200 ש"ח כולל פעמיים תיקונים.
אם יש עוד תיקונים, 250 ש"ח לכל פעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1597865:
1200 ש"ח כולל פעמיים תיקונים.
אם יש עוד תיקונים, 250 ש"ח לכל פעם.

נראה לך שישלמו לי 1200 ש"ח אם בחנות צילום זה עולה בערך 400 ש"ח כולל הדפסה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י REVISH;1597885:

תלוי מה את נותנת להם ומה הרמה העיצובית שלך. ונתנו נותן מושגים שתדעי כמה כזה דבר יכול לעלות. אם הגרפיקאי מקצועי ועושה עבודה טובה באמת, אז המחיר שווה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י REVISH;1597885:
אם איכות העבודה שלך שווה או דומה למה שעושים בחנות צילום,
אז אין לך באמת מה למכור להם.

• הוסף לסימניות
הם לא דורשים משהו מסובך.
רק לסדר תמונות יפה בלי הרבה קישקושים.
פשוט אף פעם לא עשיתי עץ יוחסין
אולי יש למישהו לעלות דוגמא להשראה?

• הוסף לסימניות
לסדר 107 תמונות לוקח זמן.
לשנות אחרי זה הכל פעם ופעמיים ושלושה, בגלל ששכחו איזה סבא, והכל זז ומשתנה, גם גוזל אנרגיה.
אתה רוצה לעבוד ב־400 ש"ח לחצי שבוע? (כי בפחות מהזמן הזה הלקוח לא יסיים את העבודה איתך)
בכבוד.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה.כמה מגדירים רזולוציה וסיביות? כי משקל של התמונה בערך 4G

• הוסף לסימניות
גודל שליש יספיק (על 300 DPI)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י REVISH;1597860:
אני צריכה לעשות תמונה "עץ יוחסין" 107 תמונות בגודל 150X80 כמה אני אמורה לקחת על עבודה?
לפי מה מתמחרים?
כמה לוקחים על תיקונים?

תודה לכל העוזרים

אני לוקחת:
1. 5+ שעות עיצוב רעיון
2. 10 דקות לתמונה של כל אחד
3. תיקונים לפי שעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1597978:
אני לוקחת:
1. 5+ שעות עיצוב רעיון
2. 10 דקות לתמונה של כל אחד
3. תיקונים לפי שעה.
23 שעות עבודה X חמישים ש"ח לשעה והגענו לסכום הנ"ל.

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי דוגמא למייל להשראה?

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה