מידע שימושי עץ תאנה

• הוסף לסימניות
אתמול היה בפטנט רשום בהמודיע עצה לטיפול בפטרת.
למרוח את השרף של עלה עץ התאנה ואפשר אף ליצור מזה משחה בשילוב עם וזלין.
מישהו יודע איפה יש להשיג את העץ הזה שגדל גם בר כשיח בצידי דרכים?
באיזור בני ברק?

• הוסף לסימניות
השרף מצוין גם ליבלות.

• הוסף לסימניות
יש כזה עץ ברחוב שמעון הצדיק נראה לי....
בוילה אחת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1108176:
השרף מצוין גם ליבלות.

נכון.
התועלת ליבלות היתה ידועה לי ולרבים וכבר נעזרתי רבות.
כעת זה נחוץ לצורך פטריות.
בעבר היו צומחים כאלו שיחים בכל מקום, ואילו היום עם התרבות הבניה בעיר, כבר כמעט לא נשארו שטחי בור מוזנחים בשביל השיחים האלו.
מי שיודע בעוד מקומות, יעזור לנו מאד.
שמעון הצדיק קצת רחוק...

• הוסף לסימניות
השומר 64 ג' (אאל"ט זו הכתובת), זה בין ככר אדלר לעזרא, יש באחת החצרות עץ תאנה שנוטה לרחוב.

• הוסף לסימניות
יצא לי לראות בדרך לאושר עד ברחוב אבוחצירא נראה לי איפה שהיה מפעל זכוכיות מול בית הספר לבנות אור דוד
הייתי בהשומר 64 ולא מצאתי
אני רוצה ללכת לאבוחצירא
אפשר פרטים מדויקים יותר
זה רחוק לי ואני לא רוצה ללכת לחינם....
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הייתי בהשומר 64 ולא מצאתי
אני רוצה ללכת לאבוחצירא
אפשר פרטים מדויקים יותר
זה רחוק לי ואני לא רוצה ללכת לחינם....
תודה רבה
בצומת הירקון אבוחצירא היה מפעל זכוכיות שברו אותו וגידרו את השטח[בגדר פח לבן]צמוד לגדר. הנוף של העץ על אבוחצירא[עץ גדול אין מצב לפספס.

• הוסף לסימניות
שימו לב לא לקבל כוויות מהעץ. כותב מניסיון מר(לא ידעתי שנגעתי בעץ תאנה בכלל ואחר כך גיליתי את כל הכוויות על הידיים..)

• הוסף לסימניות
שימו לב לא לקבל כוויות מהעץ. כותב מניסיון מר(לא ידעתי שנגעתי בעץ תאנה בכלל ואחר כך גיליתי את כל הכוויות על הידיים..)
אחרי שמורחים את השרף אסור לחשוף לשמש!! ודאי שלא לזמן רב!
גם מניסיון מר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה