עצה בנוגע לבניית אתר לכותבת שיווקית

• הוסף לסימניות
יש לי אתר אינטרנט שמציג את מה שאני יודעת לעשות. לאחרונה, חשבתי להחליף אותו ולהוסיף באתר החדש מאמרים, בלוג ועוד.

אמרו לי שבשביל שהאתר יזכה לפופולריות, יש צורך בחשיפה לרשתות חברתיות (+facebook,googl) וכדו'.
אני לא מעוניינת להיחשף לתוכן הזה וגם באתרוג לא פותחים לי גישה לרשתות הללו. יאמרו לי המנוסות בתחום הכתיבה השיווקית-
האם זה הכרחי?

• הוסף לסימניות
אני לא יודע אם זה הכרחי אבל אם זה אתר וורדפרס אפשר להשתמש בתוסף wp to buffer ואז כל הפוסטים עולים אוטומטית לפייסבוק גוגל פלוס טוויטר וכדו'
סתם הערה דרך אגב, כנראה שחלק מהאתר שלך מציג חומר (תמונות) מאתר אחר, אין אם זה שום בעיה, רק שברימון ברמת סינון גבוהה האתר נראה מצונזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1503776:
אני לא יודע אם זה הכרחי אבל אם זה אתר וורדפרס אפשר להשתמש בתוסף wp to buffer ואז כל הפוסטים עולים אוטומטית לפייסבוק גוגל פלוס טוויטר וכדו'

מעניין... בכל מקרה אני מתכוונת להחליף את האתר. רעיון ממש גאוני.
יש עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
מקפיצה לעצמי.
אולי לעוד מישהו יש רעיון?

• הוסף לסימניות
להשתשמש עם wp buffer כשאין חשבון פעיל ברשתות חברתיות זה כמו לפרסם את עצמך על יד זריקת פליירים ברחוב

השאלה שאת צריכה לענות עליה היא מי הקהל יעד שלך? אם הם נמצאים ברשתות חברתיות אז כדי להגיע להם צריך נוכחות ברשתות חברתית [יש חברות שעושים את זה בשבילך]

אם הם לא נמצאים שם הדרך היעילה להגיע לכמה שיותר חשיפות היא על יד רשימת תפוצה במייל

איך בונים רשימת תפוצה? דף נחיתה בצירף מתנה [מדריך/ חוברת על נושא מסוים] לנרשמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד פלוס;1504081:
להשתשמש עם wp buffer כשאין חשבון פעיל ברשתות חברתיות זה כמו לפרסם את עצמך על יד זריקת פליירים ברחוב

השאלה שאת צריכה לענות עליה היא מי הקהל יעד שלך? אם הם נמצאים ברשתות חברתיות אז כדי להגיע להם צריך נוכחות ברשתות חברתית [יש חברות שעושים את זה בשבילך]

אם הם לא נמצאים שם הדרך היעילה להגיע לכמה שיותר חשיפות היא על יד רשימת תפוצה במייל

איך בונים רשימת תפוצה? דף נחיתה בצירף מתנה [מדריך/ חוברת על נושא מסוים] לנרשמים

תודה. רוב הלקוחות שלי הגיעו דרך אתר Xplace. שמעתי על רשימת התפוצה- אולי איישם בע"ה...
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה