עצה יקרה וחשובה-כנסו

• הוסף לסימניות
לכל הפרוגיסטים המדהימים שלום!
אז ככה היה לי דיסק אונקי עם מלאי עצום של תוכנות ופריצות להמון דברים יום אחד הכנסתי אותו למחשב נגוע הוסתרו קבצים וכו' .....
היה במחשב שעבדתי עליו אנטי וירוס אווסט מצא 58 וירוסים לחצתי על מחק וכאן נמחקו לי מלא דברים פריצות תוכנות ידותיות והרבה נמחק גם כן
למזלי היה לי קצת גיבוי לחלק מהדברים וחלקם היו דחוסים
אווסט זה "כיון שנתנה רשות למשחית להשחית אינו מבחין בין טוב לרע".
לכן עצה קטנה תעשו קבצי RAR לדברים החשובים שלכם כלומר לדחוס בתוכנות המוכרות 7-ZIP וווינראר ככה התוכנות האבטחה לא מגיעות לשם ....
בהצלחה מקוה שעזרתי למישהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1382135:
אז ככה היה לי דיסק אונקי עם מלאי עצום של תוכנות ופריצות להמון דברים יום אחד הכנסתי אותו למחשב נגוע הוסתרו קבצים וכו' .....
היה במחשב שעבדתי עליו אנטי וירוס אווסט מצא 58 וירוסים לחצתי על מחק וכאן נמחקו לי מלא דברים פריצות תוכנות ידותיות והרבה נמחק גם כן
למזלי היה לי קצת גיבוי לחלק מהדברים וחלקם היו דחוסים
אווסט זה "כיון שנתנה רשות למשחית להשחית אינו מבחין בין טוב לרע".
לכן עצה קטנה תעשו קבצי RAR לדברים החשובים שלכם כלומר לדחוס בתוכנות המוכרות 7-ZIP וווינראר ככה התוכנות האבטחה לא מגיעות לשם ....
בהצלחה מקוה שעזרתי למישהו

ואולי באמת בתוכנות הפרוצות היה וירוס...
אחרי הכל לאו אנשי מעלי עוסקים בפריצה זו. ולעיתים קרובות הם בדרך אגב מכניסים וירוסים שונים. וזו המטרה האמיתית שלהם.

• הוסף לסימניות
האמן לי שלא דיברתי על חלטורות לא ידועות אלא על כלי פיקס שואורט דוגמא וכו

• הוסף לסימניות
דבר מוכר
בשביל זה יש את האנטי וירוס ESET שהרבה יותר טוב בנקודה הזאת
ואם אתה רוצה יש לי בפרטי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1382329:
דבר מוכר
בשביל זה יש את האנטי וירוס ESET שהרבה יותר טוב בנקודה הזאת
ואם אתה רוצה יש לי בפרטי

אני עם אוירה לא חושב שיש בעיה איתו מה שיש לך זה עם רשין פרוץ? אני צריך שמהו שעובד פיקס

• הוסף לסימניות
באם כבר דיברת על מחיקת פורצי תוכנות וכדו'
אוירה זה פי כמה יותר גרוע מאויסט
אני השתמשי במשך הרבה שנים באוירה, עד שפשוט קלטתי שהוא יותר ממה שהוא מטפל לי בווירוסים הוא מטפל בפורצי תוכנות למיניהם,

• הוסף לסימניות
ועצה קטנה (מנסיוני הדל)
בשביל שישמר לך כל הפורצים והתוכנות למיניהם בלי פגמים
תקנה לעצמך איזשהו כונן גיבוי ששם יהיה לך את כל התוכנות
ואת הכונן הזה "בחיים" אתה לא מכניס לשום מחשב חוץ משלך, ו"בחיים" אתה לא מעביר עליו אנטי ווירוס
וכך יש את הכונן הגדול ששם כל התוכנות, וממנו ע"י המחשב שלך, אתה מעתיק לכוננים האחרים שאותם אתה מחבר לאיפה שרק תרצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1382508:
אני עם אוירה לא חושב שיש בעיה איתו מה שיש לך זה עם רשין פרוץ? אני צריך שמהו שעובד פיקס

בפרטי

• הוסף לסימניות
בתוכנת ה ESET אפשר לבחור אחרי שהוא גומר לבדוק, אם משהו הוא אכן וירוס או לא.
זה מעולה לי כי אני מקליטה מסך עם תוכנה שמייצרת EXE והאנטי וירוסים מזהים את זה כוירוס למרות שזה לא.

• הוסף לסימניות
ישנם הרבה אנטי וירוס ואנטי ספאם שפותחים קבצים מקובצים כדי לבדוק את התוכן . ולכן כדי באמת להגן מפני אנטי וירוס צריך להוסיף סיסמא לקובץ המכווץ.

• הוסף לסימניות
בכל אנטיוירוס יש אופציה שלא ימחוק אוטומטית אלא ישאל מה לעשות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1382575:
ועצה קטנה (מנסיוני הדל)
בשביל שישמר לך כל הפורצים והתוכנות למיניהם בלי פגמים
תקנה לעצמך איזשהו כונן גיבוי ששם יהיה לך את כל התוכנות
ואת הכונן הזה "בחיים" אתה לא מכניס לשום מחשב חוץ משלך, ו"בחיים" אתה לא מעביר עליו אנטי ווירוס
וכך יש את הכונן הגדול ששם כל התוכנות, וממנו ע"י המחשב שלך, אתה מעתיק לכוננים האחרים שאותם אתה מחבר לאיפה שרק תרצה

רעיון נחמד אחשוב עליו תודה
לגבי הקטע עם אוירה אני לא כ"כ מסכים,
בכו"א תודה לכולכם

• הוסף לסימניות
קופצת---
אנטי וירוס חזק!
על מה ממליצים?
שמעתי הרבה על ESET,
ועכשיו גם המחשב שלי נפל כמעט סופית כנראה בגלל וירוסים.
עכשיו הוא באמצע סריקה של ESET דרך האינטרנט,
אבל אנחנו רוצים להתקין משהו חזק לתמיד.
גם אתם ממליצים על ESET?
יש לכם מושג מה העלויות?
או יש למישהו מושג איפה משיגים בינתיים חינמי אבל חזק,
עד שאיש המחשבים שלנו יבוא להתקין?
אשמח לתגובות.

• הוסף לסימניות
או... ש... DONT USE WINDOWS ולא תצתרכו אנטי וירוס :)

בנושא של כלי פריצה, יש כלי מדהים שנקרא KALI LINUX הוא פתוח והוא חינמי.

בנושא של RAR יש בעייה להתשמש איתו בארגון - הרישיון שלו הוא בעייתי. ומי שמתקין RAR בארגון ללא רשיון הוא מסכן את עצמו את הארגון בכנסות.

עוד משהו בנושא רשיונות - לא כל מה שהוא OPEN SOURCE הוא חינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודהלה;1382955:
או... ש... DONT USE WINDOWS ולא תצתרכו אנטי וירוס :)
לא נכון יש כבר וירוסים במאק
בנושא של כלי פריצה, יש כלי מדהים שנקרא KALI LINUX הוא פתוח והוא חינמי.
לגבי כלי פריצה. איפה בדיוק דיברו פה על כלי פריצה
בנושא של RAR יש בעייה להתשמש איתו בארגון - הרישיון שלו הוא בעייתי. ומי שמתקין RAR בארגון ללא רשיון הוא מסכן את עצמו את הארגון בכנסות.
מבין בדיוק איפה ראית שדיברו על זה ושיש למישהו ארגון ויש לו את זה שם
עוד משהו בנושא רשיונות - לא כל מה שהוא OPEN SOURCE הוא חינם.
??

• הוסף לסימניות
מר ASF,
אומנם אין לי מושג מה הנפקא מינא מכל השאלות ששאלת
אני מקווה שרוב השאלות הם לתועלת (במיוחד לפני ראש השנה)

1. לא היתה טענה שאין וירוסים במק.
2. ככל הנראה לא מילה "פריצות" נוגעת לכמה תחומי מחשוב
נכתב ע"י דודכהן;1382135:
... דיסק אונקי עם מלאי עצום של תוכנות ופריצות ...
3. דיברנו על RAR, והרגשתי מחוייבות גם לזרוק כמה מילים בנושא רשיונות.

שיהיה כתיבה וחתימה טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה