שמפו של ד"ר פישר עם רוזמרין (פקק ירוק)למישהו יש הסבר למה אצל הבנות שלי ההדרין לא עוזר????
לא שיער מדי ארוך- תמיד אסוף!!
והכינים חוזרים מיד!
גם כששמתי שוב אחרי 10 ימים, כמה ימים שקט ושוב חוזר
ניסיתי שמפו פינוק עם רוזמרין- ולא עשה כלום.
איזה שמפו כן מומלץ?
מה עוד ניתן לעשות???
נמאס לי!!!
אשמח לכל רעיון...
לבת שלי תמיד ממש עזר ההדריןלמישהו יש הסבר למה אצל הבנות שלי ההדרין לא עוזר????
והכינים חוזרים מיד!
איזה שמפו כן מומלץ?
מה עוד ניתן לעשות???
נמאס לי!!!
אשמח לכל רעיון...
הדרין הורג את הכינים.למישהו יש הסבר למה אצל הבנות שלי ההדרין לא עוזר????
והכינים חוזרים מיד!
איזה שמפו כן מומלץ?
מה עוד ניתן לעשות???
נמאס לי!!!
אשמח לכל רעיון...
חומר למניעה עזר למניעה?גם אצלי היה ככה, עד שהבנתי שזו הדבקה חוזרת בגן
השתמשתי בחומר למניעה שמתיזים בבוקר- אפילו לא כל בוקר, פעם ביומיים ונהיה שקט. (של הדרין)
אני גם חשבתי שכמו שעשו הצהרת בריאות- כך כל ילדה צריכה לבוא נניח כל יום ראשון עם אישור כי היא נקיה מכינים- הלוואי!!כל עוד שבמוסדות הלימוד לא יתייחסו לכינים כאל חום ובעיה לא יהיה שום פתרון.
בחופשים ובסגרים לא היה מה לסרק!!!
בחו"ל יש הרבה מקומות שמי שיש לה כינים לא דורכת בגן או בכיתה וגם לא יכולה ללכת לספרית/מתסרקת!
פתרון:
הדרין לטיפול אצלי לא עזר עד ששמתי בהשהיה של חצי שעה דברתי עם החברה ואמרו שאין בעיה גם שעה
ככל שהבעיה יותר חמורה צריך להשרות את הראש יותר זמן והחומר עוזר רק עם מעסים היטב בכל הקרקפת ולא מתיזים וזהו.
הדרין למניעה/שמן רוזמרין מאחורי האוזניים
סירוק יומיומי! אין קיצורי דרך
בקשה לגננת /מורה
בגן של ביתי הביאו אמא שהתנדבה לבדוק אחת לשבועיים ...והיה ממש נקי רוב השנה! (בושות...)
יש כאלה שיותר נוטות להידבק או שיער עבה יותר והן צריכות טיפול עקבי יותר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //