- הוסף לסימניות
מחפש עצה לנמלים, משהו לא רעיל, כי יש לי תינוק שזוחל על הרצפה, וכל הזמן צצים מהרצפה נמלים, סותמים מקום אחד, הם מיד עושים חור חדש וצצים משם, מה עושים?
היות ויש תינוק זוחל זו בעיה אחרת ניתן לפזר אבקת כביסה על החורים מהם יוצאים במקרה שלך יש להזהרמחפש עצה לנמלים, משהו לא רעיל, כי יש לי תינוק שזוחל על הרצפה, וכל הזמן צצים מהרצפה נמלים, סותמים מקום אחד, הם מיד עושים חור חדש וצצים משם, מה עושים?
ג'ל פתיון לנמלים - זו המילה האחרונה, לשים בלילה ולרשום או לצלם את המקומות ששמתם אותו, ולשים 10 תיזכורות בבוקר לעבור ולראות שלא נשאר כלום.אם יש לי תינוקת שזוחלת על הרצפה אסור לי לעשות הדברה? החומר הרעיל לא מתפוגג אחרי כמה ימים?
k333 הכי יעיל, פשוט ולא מסוכן.
פשוט לרסס בנדיבות על כל המרצפות על כל הפינות ובכל הבית!! ואין נמלים לכמה שנים טובות.
(מנסיון של בית הנמלים - לבית ללא נמלים..)
גם באתי להמליץ על זה עכשיו...k333 הכי יעיל, פשוט ולא מסוכן.
פשוט לרסס בנדיבות על כל המרצפות על כל הפינות ובכל הבית!! ואין נמלים לכמה שנים טובות.
(מנסיון של בית הנמלים - לבית ללא נמלים..)
עוד לא ניסיתי.זה רעיל או לא?
אני משתמש בK333 !את לא משתמשת בk300 ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ימים טובים יבואו, הנמר חברבורותיו, הטעם המושלם ועוד 15 משתמשים18 //