עצה לסינוסיטיס שמתפרץ הרבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;293322:
אכן הסבל מהפצעים הוא בל יתואר.. (מנסיון..)

ולא עזר לי כלום (ידוע שחלב עיזים ישר מהעז עוזר, לי זה לא עזר..)
וגם לא המריחות של שפיצר..

שמתי לב ששתיית תה (רגיל) מרגיע קצת.. כדאי לנסות.
כמו כן יוגורט עם חידקי אצידופילוס (ביו) עזר לי מעט

(התרופות ששמים לתינקות בגדילת שינים כמו טיג'ל ודומיהם מרדימות את המקום ונותנות קצת מנוחה)

על פי המלצה לקחתי תקופה מסוימת וויטמין B (בי קומפלקס של ביו - ויט) והיה ממש שששששקט.. (ומי שבאמת סובל מזה יודע להעריך מה זה שקט..)
לא יודע אם זה מהוויטמינים אבל כשהפסקתי לתקופת מה, הם חזרו.
כמובן שאין לקחת סתם וויטמינים ללא מעקב.. עודף בוויטמינים זה לא דבר בריא..

יש הטוענים שכשיש בעיות בשינים חורים וכד' זה גורם לזה..
בברכת והסירותי..
אני יש לי כוח סבל חזק ואני לוקחת לימון ומשפשפת את הפצה עד שהוא נפתח ויורד מלא דם...זה כואב פחד... אבל כך אני עושה עד שהוא נעלם... או את המשחת חרובים שהיא גם יחסית עוזרת...אבל תמיד זה חוזר...
אני שומעת פה רק טיפים אפחד לא יודע ממה זה נהיה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shilat;293327:
אני יש לי כוח סבל חזק ואני לוקחת לימון ומשפשפת את הפצה עד שהוא נפתח ויורד מלא דם...זה כואב פחד... אבל כך אני עושה עד שהוא נעלם... או את המשחת חרובים שהיא גם יחסית עוזרת...אבל תמיד זה חוזר...
אני שומעת פה רק טיפים אפחד לא יודע ממה זה נהיה???

כמה רופאים יש? תכפילי אותם, וזה בערך מספר הדעות שיש בעניין..
לבנתיים לא הגעתי לנוסחה מנצחת..

• הוסף לסימניות
את המשחה של שפיצר משיגים אצל משפ' שפיצר בהר-נוף. זה עולה משהו כמו 50 ש"ח.

לגבי המשחה השניה (אסתר) - אצלנו מישהי פה מוכרת את זה בבית שלה. אני יכולה לברר לך את השם והמספר של מי שמכין את זה, אני רק יודעת שהוא מבית שמש. המשחה עולה 25 ש"ח.

(אגב, לשפשף פצע עם לימון לא נראה לי שמרפא אותו)

לגבי ממה זה נהיה - תבדקי מה את אוכלת זה יכול להיות אלרגיה למשהו.
זה יכול לקרות כמו שכתבתי לך ממלח (שזה לא רלוונטי לך) וגם מעודף חום במערכת העיכול. יש מזונות שגורמים לתחושת "נפיחות" וחום פנימי שמתבטא אצל חלק מהאנשים בפצעים האלה.
תעקבי אחרי התזונה שלך ובעז"ה תגלי.

הוספה: את יכולה לקרוא על זה בויקיפדיה (יש שם שתי תמונות של פצעים לא נחמדים), מה שכתבתי זה רק מנסיון אישי, אבל שם הם מונים עוד הרבה סיבות אפשריות לתופעה הזו.

• הוסף לסימניות
גם אני הרבה עם סינוסיטוס, ואני פשוט לוקחת אנטיביוטיקה, מה לעשות??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;293383:
את המשחה של שפיצר משיגים אצל משפ' שפיצר בהר-נוף. זה עולה משהו כמו 50 ש"ח.

לגבי המשחה השניה (אסתר) - אצלנו מישהי פה מוכרת את זה בבית שלה. אני יכולה לברר לך את השם והמספר של מי שמכין את זה, אני רק יודעת שהוא מבית שמש. המשחה עולה 25 ש"ח.

(אגב, לשפשף פצע עם לימון לא נראה לי שמרפא אותו)

לגבי ממה זה נהיה - תבדקי מה את אוכלת זה יכול להיות אלרגיה למשהו.
זה יכול לקרות כמו שכתבתי לך ממלח (שזה לא רלוונטי לך) וגם מעודף חום במערכת העיכול. יש מזונות שגורמים לתחושת "נפיחות" וחום פנימי שמתבטא אצל חלק מהאנשים בפצעים האלה.
תעקבי אחרי התזונה שלך ובעז"ה תגלי.

הוספה: את יכולה לקרוא על זה בויקיפדיה (יש שם שתי תמונות של פצעים לא נחמדים), מה שכתבתי זה רק מנסיון אישי, אבל שם הם מונים עוד הרבה סיבות אפשריות לתופעה הזו.
arils קודם כל תודה רבה לך !!קניתי את התרסיס ה-אס.או.אס והוא במת עוזר
!!הוא הרגיע לי את הפצעים מאוד!!!אבל לא העביר!תודה רבה רבה לך...(ד.א. סיימתי בקבוק כמעט בשבוע..חח)

• הוסף לסימניות
יש משחת שיניים של forever, היא עולה בסביבות 40 ש"ח והיא על בסיס אלוורה.
אני נעזרתי בה לפצעים בפה.
נעזרים בזה מאוד לכל מיני בעיות בחלל הפה: לילדים קטנים בצמיחת שיניים, לנסיגת חניכיים, דימומים בחניכיים.
זה מרגיע ויש לו גם אפקט ריפוי, אך אינני יודעת עד כמה לפצעים כמו שאת מתארת.
אם את מעוניינת, פני אלי באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה