דרוש מידע עצה ממבינים בתחום או בעלי נסיון...

• הוסף לסימניות
היי,
שלחנו לנו אלבום חתונה לאישור דרך המייל, הדפסנו וקיבלנו..
אחרי כמה שבועות חברה של המשפחה שמה לב שבמקום להיות כתוב לדוגמא: 01.01.22 כתוב: 01.01.02
מיותר לציין שאת האלבום הראתי לכמה מכרים כולל לפני הדפסה ואחרי-אף אחד לא שם לב!
ולמה?
כי הכיתוב של התאריך קטן ממש, בצבע לבן על רקע שחור, כמעט נבלע...
אבל מאז שהחברה ראתה את הטעות אז משגעים אותנו חלק מאנשי המשפחה לבקש אלבום נוסף, מתוקן...
כמה פעמים שלא הסברנו שברגע שאנחנו אישרנו לדפוס,ולצערי עם הטעות שלא שמנו לב אליה-זה אבוד! אישרת-קיבלת..
הם פשוט לא מבינים..
רק באמת רוצה להיות בטוחה שאני לא טועה בעניין הזה, ששום מקום נורמלי לא ייתן לי 3 אלבומים חוזרים רק בגלל טעות שאומנם נעשתה ע"י הגרפיקאית אבל אנחנו אישרנו אותה אחרי הכל...
תודה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
אחרי האישור אין דרך חזרה...
ככה זה אצל גרפיקאים ובעלי דפוס.
וזה חייב להיות ככה..

• הוסף לסימניות
מרן הגראי"ל שטיינמן זצוק"ל היה אומר במקרים כאלו ודומים לו:
"לוותר, לוותר, לוותר"!
לא תרוויחו כלום משינוי התאריך,
מיותר לציין שעוד שבוע/שבועיים ומקסימום חודש/חודשיים האלבומים נכנסים לארון,
ויוצאים משם בפעם הבאה......... מי יודע מתי?
אולי בערב פסח....

• הוסף לסימניות
אני מזמן וויתרתי...זה לא כ"כ מעניין אותי וזאת החתונה שלי..
אבל קרובים מהמשפחה מתעצבנים ששילמו ולא קיבלו מושלםםםם
מה אני יכולה לעשות? מה אפשר להגיד להם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה