• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ככה 1.png
    KB 325.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ort תעלי את השיר הוא מביע המון..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1335645:
ort תעלי את השיר הוא מביע המון..

תודה אבש! האיור שלך פתח לי השראה לשני שירים כמעט ברצף... דבר שלא קורה המון...
ה' יברך את אצבעותייך:

עצוב לי. עצוב.
אין חשק. נמאס.
מרגיש קצת עזוב...
הלב בי נמס.

כמה עוד אפשר
ואין כוח לזעוק.
איך להיות מאושר-
כשדמעה בי תחנוק?

ואייה אמונה?
נבלעה בתוך בור
כשתצבע התמונה
בגוונים של שחור...

לפני אינספור שנים
כן, הבטחת לי אבא.
בכוחות אין אונים
אאמין, אאחז בה.
שתשוב אל עמך
ותמחל ותסלח
וגואל לציון
תמהר ותשלח.

עצוב לי. עצוב.
כבר קשה לחכות
מרגיש קצת עלוב,
כבר אפסו בי כוחות...

כמה עוד אפשר
לסבול פיגועים,
לב שכול ונשבר
הרוגים, ופצועים.

ואותה אמונה
שתשוב, שתחזור
בתוכה מטמינה
אש של כוח ואור...

לפני אינספור שנים
כן, הבטחת לי אבא.
בכוחות אין אונים
אאמין, אאחז בה.
אייחל אחכה
בכל יום מחדש
אל תסתר את פניך--
תבנה המקדש.

עצוב לי. עצוב.

• הוסף לסימניות
אבש הציור מקסים!
עצוב ועזוב כמו שכתבה ort.
והשיר מהמם ומתאים.
נהנתי מאוד משניהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה