- הוסף לסימניות
תודיע לגפני שאם הוא לא מבטל את זה אתה מצביע לגולדקנופף...אל תדאגו לא יצא מזה כלום
לפחות לא עד שתקום ממשלה חדשה
וגם אז הסיכוי שיחזור זה כמעט כמו שיחזור
הקצבאות ילדים כמו פעם אולי
תודיע לגפני שאם הוא לא מבטל את זה אתה מצביע לגולדקנופף...אל תדאגו לא יצא מזה כלום
לפחות לא עד שתקום ממשלה חדשה
וגם אז הסיכוי שיחזור זה כמעט כמו שיחזור
הקצבאות ילדים כמו פעם אולי
זה כמו שני פתקים בקלפי....חתמתי (פעמיים..)
ביתר יותר קרובה לירושלים מאשר מודיעין עיליתשישנו את שם העצומה הזאת לא?
למה לפצל כוחות?
עם 2 כתבות מייל ו2 שמות... שלי ושל בעלי..זה כמו שני פתקים בקלפי....
במעטפה אחת.
יאמרו לך שלא דומה קצבאות ילדים לתח"צקצבאות ילדים כמו פעם אולי
ועוד כל מיני דברים שעשו נגד החרדים בין מימין ובין משמאל
עד 3 כשרזה כמו שני פתקים בקלפי....
במעטפה אחת.
ובגזרות הבאות יאמרו שלא דומה....יאמרו לך שלא דומה קצבאות ילדים לתח"צ
בד"צ??עד 3 כשר
חנן מלצרבד"צ??
במקום "ד" "ג"בד"צ??
בג"צ?????????
סליחה על הבורות
רק תדאגו שהוא ישב לפני שאומרים לו את זה..תודיע לגפני שאם הוא לא מבטל את זה אתה מצביע לגולדקנופף...
אותו דבר והיינו אך זה אותו דברתודיע לגפני שאם הוא לא מבטל את זה אתה מצביע לגולדקנופף...
אני חושב שזה טעות לעלות את זה לדיוןחייב שיעלו קצבת ילדים..עם האינפלציה שיש.מה שנותנים היום זו בדיחה
נווו.אני לא מאמין שמסוגלים לכזו אכזריות...אני חושב שזה טעות לעלות את זה לדיון
כי בסוף גם את ה156 ש"ח לילד יקחו לך
גם אני לא האמנתי על התח"צ וכו'נווו.אני לא מאמין שמסוגלים לכזו אכזריות...
הוי צריכים לעשות את זה כשרעם בקואליציה כי הם וודאי הוי תומכים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //