תח"צ עצומה בנוגע לתחבורה ישירה משכונות צפון ירושלים לבית שמש

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שיפתחו קווים חדשים(מסיבות רבות שפורסמו פה בפרוג בהרחבה) צריך לבקש מהם שלכה"פ הקווים לרמב"ש שיוצאים מהחניון בצומת רמות יעצרו גם בהלוך בצומת רמות וכך יוכלו תושבי רמות להשתמש בהם בנוחות, לגבי רמת שלמה זה עניין אחר למרות שיש להם את קו 629 שעוצר מתחת לגשר של רמת שלמה ואולי צריך לבקש מהם לתגבר אותו כי שיספיק גם לתושבי נווה יעקב וגם לרמת שלמה.

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שיפתחו קווים חדשים(מסיבות רבות שפורסמו פה בפרוג בהרחבה) צריך לבקש מהם שלכה"פ הקווים לרמב"ש שיוצאים מהחניון בצומת רמות יעצרו גם בהלוך בצומת רמות וכך יוכלו תושבי רמות להשתמש בהם בנוחות, לגבי רמת שלמה זה עניין אחר למרות שיש להם את קו 629 שעוצר מתחת לגשר של רמת שלמה ואולי צריך לבקש מהם לתגבר אותו כי שיספיק גם לתושבי נווה יעקב וגם לרמת שלמה.
יש רק סיבה אחת ויחידה שבגללה לא מסתבר שיפתחו קווים חדשים ולסיבה הזאת קוראים כ-ס-ף.
עכשיו אחרי התקציב ובייחוד אוטוטו אחרי עליית המחירים תיפתר הבעיה הנ"ל ואז יצוצו כל הקווים הנצרכים להוספה ותגבור ויבקשו לקבל חלק מהתקציב.

מטרת העצומה היא לקבל ראשונים.

(אגב, למה נראה לכם שאת קו 629 אפשר לתגבר בקלות? ולמה נראה לכם שתחנה בודדת ביציאה מהשכונה בתדירות נמוכה אמורה לתת מענה לתושבי רמת שלמה?)

• הוסף לסימניות
יש רק סיבה אחת ויחידה שבגללה לא מסתבר שיפתחו קווים חדשים ולסיבה הזאת קוראים כ-ס-ף.
עכשיו אחרי התקציב ובייחוד אוטוטו אחרי עליית המחירים תיפתר הבעיה הנ"ל ואז יצוצו כל הקווים הנצרכים להוספה ותגבור ויבקשו לקבל חלק מהתקציב.

מטרת העצומה היא לקבל ראשונים.
יתכן, אבל התוספות לתחב"צ בתקציב הם לא בלתי מוגבלות ולכן לא בהכרח שדווקא קווי בית שמש יקבלו
אבל אדרבה אם יקבלו מצוין
(אגב, למה נראה לכם שאת קו 629 אפשר לתגבר בקלות? ולמה נראה לכם שתחנה בודדת ביציאה מהשכונה בתדירות נמוכה אמורה לתת מענה לתושבי רמת שלמה?)
לתגבר קו תמיד יותר פשוט וזול מלפתוח אחד חדש גם כספית וגם בירוקרטית, ולגבי התחנה בכניסה לרמ"ש ברור שזה לא המצב האידיאלי אבל זה הרבה יור מציאותי וגם אפשרי בהחלט(תשאל את כל תושבי רמת שלמה שנוסעים כל יום לגב"ש בקו 569 ולמלחה בקו 540)

• הוסף לסימניות
תגובת משרד התחבורה היתה שאין אפשרות לקווי האוטובוסים לבית שמש לעצור בצומת רמות - מטעמי "בטיחות".
ולגבי הוספה של קווים משכונות הצפון - הם אמרו שאם יראו שיש ביקוש לדבר הם יפעלו בנושא.

• הוסף לסימניות
תגובת משרד התחבורה היתה שאין אפשרות לקווי האוטובוסים לבית שמש לעצור בצומת רמות - מטעמי "בטיחות".
אכן יש בזה איזה היגיון , עומס הקווים שם חורג גם כך מהנורמאלי
ולגבי הוספה של קווים משכונות הצפון - הם אמרו שאם יראו שיש ביקוש לדבר הם יפעלו בנושא.
מוסיפים היום קווים בינעירוניים עם פיזור בתוך השכונות? הנוהל הזה עוד קיים? כמדומני שהודיעו שלא יוסיפו עוד קווים בכזה קונספט, אבל אני לא בטוח

• הוסף לסימניות
אכן יש בזה איזה היגיון , עומס הקווים שם חורג גם כך מהנורמאלי

מוסיפים היום קווים בינעירוניים עם פיזור בתוך השכונות? הנוהל הזה עוד קיים? כמדומני שהודיעו שלא יוסיפו עוד קווים בכזה קונספט, אבל אני לא בטוח
בטח שיש !
יש כמה וכמה קווים מרמת שלמה לביתר עילית, ויש עוד כמה קווים למודיעין עילית...

• הוסף לסימניות
בטח שיש !
יש כמה וכמה קווים מרמת שלמה לביתר עילית, ויש עוד כמה קווים למודיעין עילית...
הקווים האלה(לפחות של מו"ע) שייכים למכרז הקודם של אשכול חשמונאים והם לא מהשנים האחרונות לגבי קווי ביתר עילית אינני יודע אבל זו לא הוכחה כיון שביתר נחשבת עיר לווין של ירושלים ולכן יש ממנה קווים לכל חלקי העיר (כמו למשל קו 237 לגב"ז דרך כביש רמות שהופעל רק לפני כמה שנים) משא"כ מו"ע ובית שמש

• הוסף לסימניות
הקווים האלה(לפחות של מו"ע) שייכים למכרז הקודם של אשכול חשמונאים והם לא מהשנים האחרונות לגבי קווי ביתר עילית אינני יודע אבל זו לא הוכחה כיון שביתר נחשבת עיר לווין של ירושלים ולכן יש ממנה קווים לכל חלקי העיר (כמו למשל קו 237 לגב"ז דרך כביש רמות שהופעל רק לפני כמה שנים) משא"כ מו"ע ובית שמש
הכל ממש נחמד....
אבל זה לא יפתור את הבעיה...
(וכן יש גם קווים לבני ברק..)
(אתה נשמע ממש נציג של משרד התחבורה..)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכל ממש נחמד....
אבל זה לא יפתור את הבעיה...
(וכן יש גם קווים לבני ברק..)
(אתה נשמע ממש נציג של משרד התחבורה..)
הוא לא פתר לך את הבעיה (עם דגש על לך, כי לפי כמות החותמים על העצומה נראה שאין עוד הרבה שזקוקים לכך)
אלא הסביר לך שהמדיניות בשנים האחרונות היא לא לתת שירות מהשכונות גם בימי שישי ומוצ"ש.
יתכן שמדובר במדיניות שגויה (זו גם דעתי) ויתכן שלא (זאת דעת מקבלי ההחלטות במשרד התחבורה), אבל כשזאת המדיניות אז עדיף להשקיע את הכוחות בדברים אחרים.

• הוסף לסימניות
פניתי למשרד התחבורה בשביל קו מבית שמש לרמת שלמה, הם הגיבו שיש קו שמגיע מנווה יעקב ועוצר גם בכניסה לרכס ואין מספיק ביקוש בשביל זה,
זה לא פחות מאשר בדיחה, אחרי שהאוטובוסים עשו סיבוב בכל שכונת נווה יעקב ומילאו את האוטובוס במלואו, הואיל בטובו לעצור לתחנה אחת בשביל שכונה עם 30,000 תושבים, אי אפשר לסמוך על זה אף פעם שיהיה מקום באוטובוס, ואם יש קו לנווה יעקב אין שום סיבה שיהיה לרמת שלמה
מי שיפעל בענין יהיה לו הרבה זכויות

• הוסף לסימניות
vp

• הוסף לסימניות
אני חושב שבשביל לדאוג להגדיל את מספר החותמים (יש מספיק והרבה יותר ממספיק אנשים שיחתמו) צריך פשוט לחשוף את קיום העצומה לציבור
אני כתושב רמות כואב לי מאד הנושא וכבר פניתי למשרד התחבורה בענין זה אבל רק היום חתמתי על העצומה פשוט כי לא ידעתי עליה ורק עכשיו התוודעתי על זה בגלל הפרסום בקהילות רמות
אני חושב שהכיוון הזה של פרסום בשבועונים ואפילו מודעות פשוטות בבתי הכנסת על עובדת קיומה של העצומה והנחיות פשוטות כיצד לחתום על העצומה היא הנכונה ביותר כי הבעיה היא לא במחסור באנשים שיחתמו אלא באי ידיעת הציבור מעובדת קיום העצומה
בכל אופן תודה על הרמת הכפפות והפעילות בנושא כ"כ חשוב לכ"כ הרבה תושבים

• הוסף לסימניות
בגלל הפרסום בקהילות רמות
כבר רשמתי למי שהעלה את זה שיעשה כך אבל הוא לא עשה. אז לקח לי זמן לקלוט שאפשר לפרסם בקהילות רמות ורק השבוע נזכרתי. אתה מוזמן בשמחה להפיץ את זה.

• הוסף לסימניות
אני חושב שבשביל לדאוג להגדיל את מספר החותמים (יש מספיק והרבה יותר ממספיק אנשים שיחתמו) צריך פשוט לחשוף את קיום העצומה לציבור
אני כתושב רמות כואב לי מאד הנושא וכבר פניתי למשרד התחבורה בענין זה אבל רק היום חתמתי על העצומה פשוט כי לא ידעתי עליה ורק עכשיו התוודעתי על זה בגלל הפרסום בקהילות רמות
אני חושב שהכיוון הזה של פרסום בשבועונים ואפילו מודעות פשוטות בבתי הכנסת על עובדת קיומה של העצומה והנחיות פשוטות כיצד לחתום על העצומה היא הנכונה ביותר כי הבעיה היא לא במחסור באנשים שיחתמו אלא באי ידיעת הציבור מעובדת קיום העצומה
בכל אופן תודה על הרמת הכפפות והפעילות בנושא כ"כ חשוב לכ"כ הרבה תושבים
כדאי לקרוא את המצגת המצורפת כדי להבין האם הרבה נוסעים, זה טיעון משכנע לתגבור הנסיעות

קבצים מצורפים

• Demand_Driven_Transit_Growth.pdf
    9.3 MB · צפיות: 32

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה