בקשה עצומה לגוגל לאפשר קבלת קודים בהודעה קולית במקום sms !

• הוסף לסימניות
בעלי מספר כשר?

משתמשי גוגל?

יוצא לכם לפעמים שאתם צריכים לקבל קוד אימות ואין אפשרות כי גוגל לא נותן אפשרות של הודעה קולית וגם כשהוא נותן הרבה פעמים זה לא מגיע?

העצומה הזו בדיוק בשבילך!

עם אלפי החתימות שיחתימו כאן אנחנו ניגש לגוגל ובע"ה זה יעזור
עדכנו כשזה קורה!
אני במתח...

• הוסף לסימניות
האם אכן נשלח לגוגל לפני חודשיים ?
כי לראשונה,
בתקלה האחרונה שקרתה לי בימים האחרונים יש אופציה של הודעה קולית !!!

• הוסף לסימניות
אישית חתמתי

אך לדעתי זה לא ממש יעזור מהסיבה הפשוטה.

גוגל זה חברה שמאלנית מובהקת!!!
בכל פרטיה ודקדוקיה למהדרין מין המהדרין!

כך שמהצד של גוגל לא תבטא הישועה.

כן חשבתי על מספר כיוונים שיכולים לפתור את זה.

ניתן לראות כאן אשכול חדש שפתחתי.
ולחתום על עצמוה שלדעתי יותר יעילה.
כאן

העצומה - העלת רעיון
(נא לקרוא עד הסוף לפני שמגיבים!)

הראשי הוא שיהיה ניתן לקבל SMS בפלאפון כשר.
אך בפועל זה לא יגיע למכשיר עצמו. כי הוא ישאר חסום.

פתרון א
שיגיע בשיחה קולית בדומה לימות המשיח שתקריא את נוסח ההודעה.
בדומה להזמנות מעליאקספרס ועוד חברות (אמרו שזה היה פעם גם בבזק)

פתרון ב
שיהיה ניתן להיתחבר לממשק באינטרנט של חברת הטלפונים (או של ועד הרבנים)
שרק שם יהיה ניתן לראות את ההודעות שיתקבלו.

למחמירים ניתן להוסיף.
א. שיהיה ניתן רק לקבל הודעות, ולא לשלוח.
ב. וגם את זה יהי ניתן להגביל רק למי שצריך. (לדעתי כל אחד)

ניתן להוסיף לזה עוד הרבה דברים.
אך לא כאן המקום לפרט.

נ.ב. אין בעצומה והצהרה זו שם טענה נגד ועד הרבנים בצורה כזו או אחרת חס ושלום.
רק רעיון שיכול להיות מאוד יעיל לציבור בני התורה מבלי לפגוע ולוותר על רמת הכשרות.

• הוסף לסימניות
פתחנו אשכול חדש בנושא מקביל
ניתן לראות כאן:

• הוסף לסימניות
חתמתי.
בעקבות זה:
רציתי לפתוח עצומה לגוגל בלי קשר לSMS, סתם שיהיו פחות חשדנים ורשעים, אחרת הם יאבדו בסוף את הכמעט-מונופול.
כרגע אין לי אפשרות לעשות את זה באתר עצומה - כי כאמור https://www.prog.co.il/threads/הצילו-אני-מנסה-להיכנס-לגימייל-וזה-מה-שכתוב-לי.990861/#post-13928682
אולי שמישהו אחר יעשה את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

ציטוט מתוך האתר "עצומה":

פנייה לגוגל - הנגשת אופציות אימות גם עבור מי שאינו משתמש ב- SMS!​

אנחנו פונים לגוגל בבקשה להנגיש את אפשרות "אני לא רובוט" גם למשתמשים שאינם עושים שימוש בשירותי SMS.

קיימת אוכלוסייה רחבה, בדגש על המגזר החרדי, שאינם משתמשים בסמארטפונים או בשירותי הודעות טקסט. כיום, ברוב המקרים, גוגל דורשת התאמה במסרון (SMS) כדי לוודא שהמשתמש אינו רובוט. כתוצאה מכך, ציבור שלם מודר מגישה לשירותים חיוניים כמו פתיחת חשבון גוגל, שחזור סיסמה, התחברות לחשבון ועוד.

אנו מבקשים מגוגל למצוא פתרון חלופי נגיש – דרך שיחה קולית תואמת, מייל חלופי, שאלות אבטחה או שיטות CAPTCHA שלא מחייבות להשתמש במסרון.

חתמו על העצומה ובואו נדרוש יחד נגישות דיגיטלית לכולם!
מצו"ב הקישור

https://www.atzuma.co.il/jhfbvkjb12345jhv4hb6?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=update_supporters
https://l.gourl.es/l/b4df50b56f9221730a257b16362a1bcaf20782c8?u=8664081&notrack=1
  • תודה
Reactions: ירושלמי בלב1 //
3 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה