נכון,אם לא מעדכנים בחשבון את מספר הטלפון, לפעמים חוסכים בעיות,
והאימות מתבצע באמצעות ידיעת כתובת המייל לשחזור.
ברור שיש לזה המון סיכוילא חתמתי. חסר סיכוי.
כמה אנשים יש שלא משתמשים באס אם אס אבל כן משתמשים במייל?
גם אם מדובר במיליון איש - במושגים של גוגל זה כמעט כלום.
גוגל זה חברה עולמית ששווה כמה טריליונים. זה לא משנת יוסף
יש את היחידה למאבק בגזענות antiracismunit justice.gov.ilיש 2 דברים שלא נראה לי שעשו, ואין לי מושג איך עושים את זה, נראה לי הכי פשוט וקל וגם מועיל
משרד התקשורת – הגוף שמפקח על תחום התקשורת והשירותים הנלווים.
הרשות להגנת הפרטיות – במשרד המשפטים, מדובר בחסם שמונע גישה למידע אישי.
מה קשור גזענות? אולי נחיתות...יש את היחידה למאבק בגזענות antiracismunit justice.gov.il
הם מטפלים בכל נושא של אפליה כולל אפלית בעלי פלאפון כשר ,מידיעהמה קשור גזענות? אולי נחיתות...
איך מקפיצים את האשכול שוב?מקפיץ
פשוט כותבים הודעה כמו שאני עושה עכשיואיך מקפיצים את האשכול שוב?
זה לא קשור! אידיש זה שפה.כמה אנשים בעולם דוברים אידיש?
כנראה שפחות מאחוז מהמשתמשים בגוגל אם כן אז למה יש את השפה הזאת בתרגום גוגל?

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים