ניהול תקציב עצומה להנגשת RiseUp לציבור משתמשי הטלפונים הכשרים - נא להפיץ

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

כמשתמש RiseUp, אני יכול להעיד על ההשפעה המשמעותית של השירות על התנהלות כלכלית נכונה. הנתונים מדברים בעד עצמם:

• 81% מהלקוחות מדווחים על ניהול טוב יותר של הכסף
  • שיפור חודשי ממוצע של 2,473 ₪ אחרי שלושה חודשים
  • 75% מרגישים יותר אופטימיים לגבי עתידם הכלכלי
  • 89% מעידים שהשירות עזר להם להבין מה צריך לשפר

לצערי, ציבור גדול של משתמשי טלפונים כשרים לא יכול ליהנות מהשירות המצוין הזה. דיברתי עם הנהלת RiseUp, והם הביעו נכונות לשקול פיתוח מערכת המותאמת לטלפונים כשרים (קבלת קוד באמצעות שיחה קולית) - בתנאי שיהיו 5,000 משתמשים שמוכנים להתחייב מראש.

חשוב לציין שמדובר בשירות מפוקח על ידי רשות ניירות ערך, העומד בסטנדרטים גבוהים של אבטחת מידע, ופועל במסגרת חוק הבנקאות הפתוחה.

אם גם אתם מעוניינים להנגיש את היתרונות של RiseUp לציבור משתמשי הטלפונים הכשרים, אנא הצטרפו לעצומה כאן

כל חתימה תקרב אותנו למטרה של 5,000 המתחייבים הנדרשים. נשמח לשיתוף בקבוצות ופורומים רלוונטיים.

מידע נוסף על השירות אפשר למצוא כאן

בברכה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
האם מכשיר עם SMS מספיק או שצריך וואצאפ בשביל זה?

מחזק את ידיכם, כבר פניתי אליהם פעם והם לא נענו לי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

כמשתמש RiseUp, אני יכול להעיד על ההשפעה המשמעותית של השירות על התנהלות כלכלית נכונה. הנתונים מדברים בעד עצמם:

• 81% מהלקוחות מדווחים על ניהול טוב יותר של הכסף
  • שיפור חודשי ממוצע של 2,473 ₪ אחרי שלושה חודשים
  • 75% מרגישים יותר אופטימיים לגבי עתידם הכלכלי
  • 89% מעידים שהשירות עזר להם להבין מה צריך לשפר

לצערי, ציבור גדול של משתמשי טלפונים כשרים לא יכול ליהנות מהשירות המצוין הזה. דיברתי עם הנהלת RiseUp, והם הביעו נכונות לשקול פיתוח מערכת המותאמת לטלפונים כשרים (קבלת קוד באמצעות שיחה קולית) - בתנאי שיהיו 5,000 משתמשים שמוכנים להתחייב מראש.

חשוב לציין שמדובר בשירות מפוקח על ידי רשות ניירות ערך, העומד בסטנדרטים גבוהים של אבטחת מידע, ופועל במסגרת חוק הבנקאות הפתוחה.

אם גם אתם מעוניינים להנגיש את היתרונות של RiseUp לציבור משתמשי הטלפונים הכשרים, אנא הצטרפו לעצומה כאן

כל חתימה תקרב אותנו למטרה של 5,000 המתחייבים הנדרשים. נשמח לשיתוף בקבוצות ופורומים רלוונטיים.

מידע נוסף על השירות אפשר למצוא כאן

בברכה.
חסום לי:(

• הוסף לסימניות
אולי תפרסם דרך כל המיילים של יעוץ לכללה נבונה וכדו'

• הוסף לסימניות
למה נשמע לי שלפתח מערכת כזו של השמעת קוד בטלפון זה לא עד כדי כך מסובך שהם צריכים לדעת מראש על 5,000 לקוחות חדשים (זה המון).
יש טכנולוגיות קיימות מאוד פשוטות של השמעת קוד בטלפון
עניין של סדרי עדיפויות

• הוסף לסימניות
לאחרונה הם מאשרים גם SMS.
מאיפה המידע?
אני שלחתי מייל לפני שבוע ושאלתי האם חובה וואטסאפ או שמספיק sms, זה מה שענתה לי הנציגה שלהם:
השירות שלנו מבוסס על הודעות וואטסאפ כחלק מהשימוש השוטף.
כרגע אין אפשרות לקבל קוד דרך סמס או מייל.

• הוסף לסימניות
מאיפה המידע?
אני שלחתי מייל לפני שבוע ושאלתי האם חובה וואטסאפ או שמספיק sms, זה מה שענתה לי הנציגה שלהם:
השירות שלנו מבוסס על הודעות וואטסאפ כחלק מהשימוש השוטף.
כרגע אין אפשרות לקבל קוד דרך סמס או מייל.
1735025084236.png

ממש חדש.

• הוסף לסימניות
רגע, לא הבנתי. למי מופנית העצומה, לרייז-אפ או לוועד התקשורת?
סתם... פשוט אני רואה כמעט כל יום איזה אשכול של אנשים שמסתבכים בגלל שאין להם סמס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה