קורונה עצומה לטובת הציבור החרדי

• הוסף לסימניות
מיזם מוצלח.jpeg

קיבלתי במייל של העבודה [חרדית כמעט יחידה] :)
והמנכ''ל כתב - לא חרדי, לא דתי, לא מסורתי
אבל נמאס משנאת חינם אכזרית
מצטרף למיזם.

• הוסף לסימניות
ובואו נדבר במספרים יותר מוחלטים -
פורסם היום ב-JDN
אלוף במיל' רוני נומה, בראיון ליואב לימור ב'ישראל היום', אמר כי "יש בעיר כ־1,000 חולים מאומתים, אבל להערכתי המספרים גבוהים הרבה יותר.
מה זה גבוהים הרבה יותר? פי חמש? - חמשת אלפים חולים רח"ל.
פי עשר? עשרת אלפים חולים רח"ל.

כמה תושבים בני ברק מונה? כ- 200.000 תושבים [ויקיפדיה].

כמה זה 1.000 מתוך 200.000? חצי אחוז!!!

ואם נפריז ונאמר - 10.000, כמה זה מתוך 200.000?
5% בסך הכל!!!
לא גנבנו כלום ולא עשינו שום פשע. יש לנו קורונה ואנו לא מתנצלים על זה.

אנא, דבר בשמך בלבד, ואל תכליל אותנו. אנחנו, בשונה ממך, מתבססים על עובדות!

• הוסף לסימניות
ובואו נדבר במספרים יותר מוחלטים -
פורסם היום ב-JDN
אלוף במיל' רוני נומה, בראיון ליואב לימור ב'ישראל היום', אמר כי "יש בעיר כ־1,000 חולים מאומתים, אבל להערכתי המספרים גבוהים הרבה יותר.
מה זה גבוהים הרבה יותר? פי חמש? - חמשת אלפים חולים רח"ל.
פי עשר? עשרת אלפים חולים רח"ל.

כמה תושבים בני ברק מונה? כ- 200.000 תושבים [ויקיפדיה].

כמה זה 1.000 מתוך 200.000? חצי אחוז!!!

ואם נפריז ונאמר - 10.000, כמה זה מתוך 200.000?
5% בסך הכל!!!

אנא, דבר בשמך בלבד, ואל תכליל אותנו. אנחנו, בשונה ממך, מתבססים על עובדות!
הוא אמר שלהערכתו מדובר בכ2500 חולים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
הסתה - גורמת לרצח
תחשבו על צוות רפואי שנופל מהרגליים וכשמגיע חרדי והם מושפעים מההסתה של רינה מצליח או של מנכ"ל מכבי מה גם אם זה עובר בשתיקה עוד אנשים שרוצים יח"צ ורייטינג יצטרפו לעלילת הדם 2020 מי שעוד לא חתם שיחתום https://www.atzuma.co.il/rinamatzliach

• הוסף לסימניות
היום צחקתי מה שלא קרה מזמן... [בעצם מאז הקורונה...]

תראו מה כתוב בויקיפדיה אודות רינה מצליח [א. ויקיפדיה לא נפתח לי, אני בנטפרי. ב. בטח מאז זה כבר 'תוקן'...]

צפה בקובץ המצורף 632584
מעניין...כשאני כותבת רינה מצליח בגוגל מופיע לי משהו אחר...
רינה קֶטי מצליח היא עיתונאית, כתבת, שדרנית טלוויזיה ורדיו ישראלית, ומגישת "פגוש את העיתונות" של חברת החדשות. כיום מגישה את "פגוש את העיתונות" בימי שבת בקשת 12

• הוסף לסימניות
מעניין...כשאני כותבת רינה מצליח בגוגל מופיע לי משהו אחר...
רינה קֶטי מצליח היא עיתונאית, כתבת, שדרנית טלוויזיה ורדיו ישראלית, ומגישת "פגוש את העיתונות" של חברת החדשות. כיום מגישה את "פגוש את העיתונות" בימי שבת בקשת 12

הדגשתי - "ב. בטח מאז זה כבר תוקן"... אבל אני צדתי את זה עוד בטרם זה תוקן...

• הוסף לסימניות
הודעה ששלחו לי:

לא מזכירים כאן שלפני שלוש שבועות 14.3.2020 רינה מצליח אמרה כך :
״לא חושבת שזה מתבקש שרה״מ יעשה כל ערב מסיבת עיתונאים ויוציא את הטישו מהכיס. צפיתי אתמול במסיבת עיתונאים שלו והיו שם רגעים מביכים מאוד. בעיקר הביך אותי שכל השרים שעלו לדבר הרגישו צורך פשוט ללקק לרה״מ. זה העבודה שלו והוא אמור לעשות את עבודתו. אין סיבה שיעלו שלושה שרים וילקקו לו״.
״כל הדיווחים אומרים שהוא הגורם הקיצוני בחדרים הסגורים. הוא רוצה להוביל למהלכים יותר קיצוניים. אי אפשר שלא להימנע מהמחשבה שהוא מוביל את הדברים הקיצוניים בגלל שיש לו אינטרסים פוליטיים הישרדותיים״.
בזמנו זה השפיע על רבים לזלזל בהוראות של משרד הבריאות
וכך אני יודע באופן אישי מהרבה חרדים שזו הייתה התחושה שההוראות של משרד הבריאות הם עניין פוליטי
לקח זמן עד שהבינו שמדובר כאן במגפה

• הוסף לסימניות
צריכים להבין, שאנו 'נאכל' את הרפש הזה במנות מוגברות בתקופה הקרובה, והסיבה היא פשוטה.

הסמאל הישראלי [קרי התקשורת] מתוסכלים מזה שנתניהו ראש הממשלה עדיין, והם לא הצליחו להפיל אותו.
שליברמן - 'הגואל המושיע' - לא סיפק את הסחורה ולא הפיל את נתניהו.
שגנץ - שעליו תלו יהבם - עשה 'ויברח' והשאיר אותם עם העלובים לפיד ויעלון וליברמן ושנאתם התהומית.
'ואת עלית על כולנה' -
שהחרדים שנואי נפשם - ממשיכים ליהנות מכל העסק - והם ירכיבו את הקואליציה הבאה.

את התיסכולים הללו אנחנו נאכל בצורה של הכפשות וטינופים מדנה וייס, מרינה מסריח ועוד.
תכנסו לכוננות ספיגה.

• הוסף לסימניות
החרדים לא מרכיבים את הקואליציה, אלא ביבי וגנץ, והחרדים יהיו רגל חמישית בממשלה, כשלא יוכלו אפילו להפיל את הממשלה.

• הוסף לסימניות
החרדים לא מרכיבים את הקואליציה, אלא ביבי וגנץ, והחרדים יהיו רגל חמישית בממשלה, כשלא יוכלו אפילו להפיל את הממשלה.

• הוסף לסימניות
אבל היא חלמה שהם יהיו בכלל באופוזציה.
חוץ מזה אם זה 58 + 17 החרדים כן יכולים.

• הוסף לסימניות
אבל מה לעשות שזה נכון, תהא הסיבה אשר תהא, רוב התושבים נשאי קורונה, גם אם הם לא חשים בכך וזו עובדה.

אתם יותר קיצונים מדוברמן, אה, סליחה, ליברמן.

להלן ציטוט מביובו היומי
[הובא ב'כל רגע']:
5.4.2020 16:30
ליברמן ממשיך להסית נגד החרדים עם נתונים שקריים: "לפי גורמי הבריאות, גם בערים כמו אלעד, רמת בית שמש, בית"ר עילית, מודיעין עילית ובשכונת מאה שערים בירושלים, כשליש מהאוכלוסייה נדבקה בנגיף״.

לשיטתכם הוא עוד עשה לנו הנחה...

• הוסף לסימניות
הדברים של סער מרתיחים בצורה שלא תאמן!!!!!
הם גרמו להסתה פרועה, ואין ספק שדברים אלו תרמו למראות של חיילים (עם נשק!!!) ברחובות בני ברק.
אסור לעבור עליהם בשתיקה!!!!
נכון שאנו סופגים מכה בלחי האחת (קורונה) אבל אסור לנו להגיש את הלחי השניה בשתיקה על
הדיבורים הנוראים האלו!!!

אנחנו כבר יודעים שזו טעות, אבל הטלפונים שאני מקבל מאנשים שאינם משלנו מוכיחים שהדברים שנאמרו
גרמו לנזק שכבר נעשה.
ובתקשורת ולא רק הרשתות החברתיות זהו הנתון שעדין משתמשים בו (לדוגמה בראיון אצל רינה מצליח, ועוד)
אני קורא לכולם לחתום על עצומה לדרוש את התפטרותו של רן סער!!!!
חייבים לעצור את ההסתה!!!!
ויפה דקה אחת קודם!!!!

שתפו כמה שיותר- כי בנפשינו הדבר!!!

• הוסף לסימניות
דברים כדורבנות - איציק אסרף עונה לרינה מסריח [כאן>] (דבריו הם בהמשך הכתבה):

ראש עיריית ירושלים משה ליאון חשף היום (ראשון) את המספרים האמיתיים במצב ההדבקה בשכונות בעיר, לדבריו, "השכונה שיש בה הכי הרבה חולים כרגע בירושלים היא שכונת רוממה שבה מתגוררים 40 אלף איש".

ראש העיר הבהיר כי "נכון לאמש היו בה 177 חולים, ולכן זאת השכונה הראשונה שאני הולך לטפל בה מבחינת בידוד חולים. המטרה שלי היא להקטין את החולים שנמצאים בשכונות" אמר ראש העיר בריאיון לווינט.

ראש העיר נשאל, כמה חולים יש בשכונת מאה שערים?

ראש העיר חשף והשאיר בהלם את המראיינים: "אין הרבה, בין עשרה ל-20".

ליאון המשיך ואמר, "זה לא רלוונטי. אחת הבעיות הקשות שלנו זה שאין מספיק בדיקות. הגדלי שני 'דרייב אינים' בירושלים, גם בקופות החולים בשכונת עצמן עודדתי את האנשים לעשות את הבדיקות" הסביר משה ליאון.

בסיום דבריו הבהיר ראש העיר כי "צריך להיזהר מלהגיד כמה חולים יש בכל שכונה. לכאורה אני אעודד ככה את זה שלא ישמרו על ההנחיות".

בתוך כך, איציק אסרף – פארמדיק מד"א ירושלים, הגיב לדברי ההסתה החמורים שהשמיעה עיתונאית בשם רינה מצליח כנגד הציבור החרדי. וכך הוא כותב:
"שמי איציק, חילוני לגמרי, אני פראמדיק ואני אחראי על כונני התגובה המיידית של ארגון ההצלה הלאומי של ישראל מגן דוד אדום שעומד בחזית הצלת החיים בימינו ובכלל, את יודעת משהו רינה, לי בירושלים יש "צבא" של כאלף חיילים, לא חיילים עם רובה ולא עם כומתה, לי יש חיילים עם אפוד צהוב, כפפות כחולות, תיק החייאה אדום ודפיברילטור, חלק ניכר מהלוחמים שלי מתוך האלף הם חרדים".

איציק המשיך וכתב, "אותם חרדים שאת משמיצה ללא הרף, הלוחמים שלי יוצאים לטפל בכל אירוע, בכל יום בשבוע ובכל חג קדוש וגם באמצע תפילה, הם מטפלים במסירות בכל אדם ללא הבדל ולא רק בחרדים כמותם, הם מהווים את העוצמה העיקרים שלנו, ראשונים להציל חיי אדם, חס וחלילה שלא תזדקקי לעולם, גם באנשים ששופכים עליהם ארס בפריים-טיים ומכניסים אותם לתבניות".

איציק הוסיף ותיאר את המסירות של אנשי החסד והרפואה, "דרך אגב, בכל מקום הם נמצאים, בבית חולים, ביד שרה ובארגוני הצלה נוספים, הם חלק מאיתנו, הם זה אנחנו ואנחנו זה הם, והם פה, בצניעות האופיינית להם, בשקט בשקט ומתוך מסירות מדהימה עושים זאת וללא תמורה, זאת הנתינה שלהם, זאת השייכות שלהם למפעל המדהים שנקרא מדינת ישראל".

איציק פנה לאותה עיתונאית והזמין אותה לבקר ולראות בעצמה, "המשרד שלי ברוממה בירושלים, זה ממש קרוב לנווה אילן, בואי לבית מד"א ירושלים ותראי מהי אחווה אמיתית, מהי אהבת חינם, בואי תראי באמבולנס אחד יהודי חילוני, מוסלמי וחרדי, בואי אלינו, תראי את האור, זה יתן לך כוח, אנחנו בימים לא קלים, את יושבת באולפן הכי נצפה שיש, תנצלי את ה"כוח" שלך ותחברי , אל תשסעי… "הָאֱמֶת וְהַשָלוֹם אֱהָבוּ" סיים איציק את מכתבו.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....