לא גנבנו כלום ולא עשינו שום פשע. יש לנו קורונה ואנו לא מתנצלים על זה.
הוא אמר שלהערכתו מדובר בכ2500 חולים.ובואו נדבר במספרים יותר מוחלטים -
פורסם היום ב-JDN
אלוף במיל' רוני נומה, בראיון ליואב לימור ב'ישראל היום', אמר כי "יש בעיר כ־1,000 חולים מאומתים, אבל להערכתי המספרים גבוהים הרבה יותר.
מה זה גבוהים הרבה יותר? פי חמש? - חמשת אלפים חולים רח"ל.
פי עשר? עשרת אלפים חולים רח"ל.
כמה תושבים בני ברק מונה? כ- 200.000 תושבים [ויקיפדיה].
כמה זה 1.000 מתוך 200.000? חצי אחוז!!!
ואם נפריז ונאמר - 10.000, כמה זה מתוך 200.000? 5% בסך הכל!!!
אנא, דבר בשמך בלבד, ואל תכליל אותנו. אנחנו, בשונה ממך, מתבססים על עובדות!
זה מה שקרה לי כשקראתי:רוב התושבים נשאי קורונה, גם אם הם לא חשים בכך וזו עובדה.
היום צחקתי מה שלא קרה מזמן... [בעצם מאז הקורונה...]
www.prog.co.il
מעניין...כשאני כותבת רינה מצליח בגוגל מופיע לי משהו אחר...היום צחקתי מה שלא קרה מזמן... [בעצם מאז הקורונה...]
תראו מה כתוב בויקיפדיה אודות רינה מצליח [א. ויקיפדיה לא נפתח לי, אני בנטפרי. ב. בטח מאז זה כבר 'תוקן'...]
צפה בקובץ המצורף 632584
מעניין...כשאני כותבת רינה מצליח בגוגל מופיע לי משהו אחר...
רינה קֶטי מצליח היא עיתונאית, כתבת, שדרנית טלוויזיה ורדיו ישראלית, ומגישת "פגוש את העיתונות" של חברת החדשות. כיום מגישה את "פגוש את העיתונות" בימי שבת בקשת 12
החרדים לא מרכיבים את הקואליציה, אלא ביבי וגנץ, והחרדים יהיו רגל חמישית בממשלה, כשלא יוכלו אפילו להפיל את הממשלה.שהחרדים שנואי נפשם - ממשיכים ליהנות מכל העסק - והם ירכיבו את הקואליציה הבאה.
החרדים לא מרכיבים את הקואליציה, אלא ביבי וגנץ, והחרדים יהיו רגל חמישית בממשלה, כשלא יוכלו אפילו להפיל את הממשלה.שהחרדים שנואי נפשם - ממשיכים ליהנות מכל העסק - והם ירכיבו את הקואליציה הבאה.
אבל היא חלמה שהם יהיו בכלל באופוזציה.החרדים לא מרכיבים את הקואליציה, אלא ביבי וגנץ, והחרדים יהיו רגל חמישית בממשלה, כשלא יוכלו אפילו להפיל את הממשלה.
יש עוד 2 מהעבודה.אבל היא חלמה שהם יהיו בכלל באופוזציה.
חוץ מזה אם זה 58 + 17 החרדים כן יכולים.
אבל מה לעשות שזה נכון, תהא הסיבה אשר תהא, רוב התושבים נשאי קורונה, גם אם הם לא חשים בכך וזו עובדה.

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים