- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1296934:אני בנתיב ולא חסום לי - למרות שלא ביקשתי שיפתחו.
אסור לי לחתום עבורה?
אם חתמתי לעצמי, אך גם לבעלי (באישורו) - זה לא טוב?
אל תדאגי, גם אם לא, אף אחד לא יושיב אותך בכלא על העברה הזו
נכתב ע"י פרינטופ;1296934:אני בנתיב ולא חסום לי - למרות שלא ביקשתי שיפתחו.
אסור לי לחתום עבורה?
אם חתמתי לעצמי, אך גם לבעלי (באישורו) - זה לא טוב?
נכתב ע"י yaffab;1296942:גם אני רוצה שיחתמו בשמי, מי מוכן?
לדוגמא לערעור זה מפעל לחץ על השופטיםנכתב ע"י נ פלוס;1296981:כרגע יש מעל 2000
סתם מעניין, בעצם מה זה יכול לעזור לו?
תחת שם אחר אפשר, זה מופיע ברשימת החותמיםנכתב ע"י פרסומון;1296998:אי אפשר יותר מפעם אחת מכל IP אפילו שזה אומר כל פעם מחדש ש'חתימתך נוספה'.
נכתב ע"י יוסניו;1296908:אתמול מישהו אמר שהוא מקוה שהשופט כשיזדקן יהיה לו בבנק די כסף לקנות עגלה וחמצן
שלא יזדקק ליד שרה
נכתב ע"י עוד אחד;1296498:במקומו הייתי אומר: בסדר, אם בגלל העמותה שלי אני נכנס לכלא אז לא צריך עמותה. כולם להחזיר את כסאות הגלגלים, את הציוד, כל המתנדבים ללכת הביתה, נגמר הסיפור, שהמדינה תשבור את הראש, אולי רוזן השופט יילך לעזור לזקנים ומוגבלים.
אסור לגדול במדינה הזו, רק להוריד פרופיל מתחת הריצפה ולנשק את הרגליים של השופטים הנאורים.
נכתב ע"י שריתs;1297103:נכון מאד. וגם לשים לב שכל הבעיה מתחילה בעצם בכך שיש לך כיפה על הראש... שזה העבירה הראשונה שאתה עושה . השוחד הוא לא בדיוק הבעיה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: חכם חנוכה, eli7123, שירת הכוכבים ועוד 4 משתמשים7 //