ישראל בן צבי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
ב”ה לקראת סיום אין חפירות בצד השניוהעבודות בחפץ חיים- שנתיים לקח רק צד אחד- עכשיו מתחילים את הצד השני
יאוששש
גומרים עכשיו מדרכות ואח”כ סלילה.
ב”ה לקראת סיום אין חפירות בצד השניוהעבודות בחפץ חיים- שנתיים לקח רק צד אחד- עכשיו מתחילים את הצד השני
יאוששש
זה חלק מהנפת הגשרים.ומה שהכי מייאש זה לראות את הקטע שמול לפיד
שיש תהום נמוכה מאוד משני הצדדים
וכדי לגמור שם את העבודה ולהפוך את הכביש לדו מסלולי עוד הדרך ארוכה... ארוכה...
אפשר בעברית?זה חלק מהנפת הגשרים.
בקטע של התהום הנ”ל אמורים להניח בקרוב גשרים.אפשר בעברית?
לו יהיבקטע של התהום הנ”ל אמורים להניח בקרוב גשרים.
בשביל להניח קורת גשר צריך 2 צדדים עם עמודים מתאימים לקליטה שלהםבקטע של התהום הנ”ל אמורים להניח בקרוב גשרים.
מה שהכי מייאש זה לראות את הקטע שמול לפיד
שיש תהום נמוכה מאוד משני הצדדים
וכדי לגמור שם את העבודה ולהפוך את הכביש לדו מסלולי עוד הדרך ארוכה... ארוכה...
|
אם לא היה עצוב זה היה מצחיק!!הוא התכוון שבדר"כ שלב ההתארגנות כולל
פתיחת פינג'אן וכיסאות מתקפלים בצידי הכביש
וזה רוב ההתארגנות
אני חושב שבד"כ הרב מקלב דואג לזה בכל החגים ובכל הארץאם כבר הוכחנו את כוח הציבור
אז בואו נתקדם עם זה הלאה
עוד מעט מגיעים בעז"ה ימי החנוכה
ואין צורך להכביר במילים על כמויות הרכבים והאוטובוסים שיוצאים מהעיר וחוזרים לעיר בשעות הלילה
וכדי שלא נבכה על העבר
האם יש כאן מי שיכול להקים עצומה כבר כעת למשרד התחבורה שלא יתקיימו שום עבודות כלל בלילות חנוכה?
אני חושב שזה יהיה לתועלת הכלל כולו
מי מרים את הכפפה???
תזכו למצוות
הבנתי שזה סוכם כבר בביקור של רגב ומקלבהאם יש כאן מי שיכול להקים עצומה כבר כעת למשרד התחבורה שלא יתקיימו שום עבודות כלל בלילות חנוכה?
אתה צודק לחלוטין!חבל, אני מעדיף לשבת שעתיים בפקקים בליל חנוכה, [ואני לא מדבר תאורטית, אני בהחלט אמור ליסוע שם פעמיים בחנוכה] העיקר שיגמרו כבר את העבודות, ושיהיה סוף סוף כביש נורמלי.
בהשראת השיטה החדשה של המקוואות במודיעין עילית - אפשר לעשות 50% הנחה ברב קו למי שיעשה מסיבות חנוכה מעכשיו עד יום שלישי הבעל"ט...אתה צודק לחלוטין!
אבל להבנתי חברת קווים לא תוכל לעמוד בלו״ז הקשוח של חנוכה במצב כזה..
לא יודעת אם לשיםבהשראת השיטה החדשה של המקוואות במודיעין עילית - אפשר לעשות 50% הנחה ברב קו למי שיעשה מסיבות חנוכה מעכשיו עד יום שלישי הבעל"ט...
וככה פתרנו את כל העומס על הכביש בכלל ועל התח"צ בפרט...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים