כבישים עצומה לפתרון הפקקים בכניסה למודיעין עילית

מצב
הנושא נעול.
בהשראת השיטה החדשה של המקוואות במודיעין עילית - אפשר לעשות 50% הנחה ברב קו למי שיעשה מסיבות חנוכה מעכשיו עד יום שלישי הבעל"ט...
וככה פתרנו את כל העומס על הכביש בכלל ועל התח"צ בפרט...
60% הנחה למי שעשה מסיבת חנוכה השבוע.

מי שיש לו הוכחות שראש העיר לא גר בעיר שישלחת תלונה למשרד הפנים והם חייבים לפטרו.
מי סיפר לך את זה?
א. אני לא אומר זאת מידיעה, אלא "פוק חזי מאי עמא דבר".
ב. ממה שידוע לי, אין מניעה לעבור אחר ההתמנות עיר, כל המניעה היא רק לפני ובזמן ההתמודדות.
ג. ואם התקשרות תעלה על זה, אז מה? פורסם ששרת התחבורה [או שר? אין לי מושג...] הייתה בביקור בעבודות, והוא התגאה בכך שהעבודות הם רק חלק מהיום, כדי לא להפריע ל...חילונים! זה עניין מישהו???

א. אני לא אומר זאת מידיעה, אלא "פוק חזי מאי עמא דבר".
יש הוכחות להפך...
א. יש שלט "גוטרמן" על דלת ביתו והבית פעיל כל הזמן,
ב. הרכב אוסף אותו משם כל בוקר (לדברי אחד השכנים, לא בדקתי בעצמי)

לא בדקתי בעצמי
גם אני לא בדקתי.
שנינו לא מדברים מידיעה, ושלט על הדלת לא מוכיח כלום, נכון?
לפחות אחד מאלו שאמרו לי את הדברים גר בסמיכות, ומוזר שהוא לא פגש אותו בחצי השנה האחרונה.
אבל הכל השערות, ואין לאיש הוכחה, מה גם שאם הסיפור של הפסקת העבודות בלילה בשביל החילונים נכון, עדיף כבר שהוא לא יגור קרוב...

מה גם שאם הסיפור של הפסקת העבודות בלילה בשביל החילונים נכון
הפסקת העבודות בלילה הגיעה בעקבות אשכול כאן בפרוג של תושבי מודיעין עילית בעצמם, עיין בהודעות הקודמות כאן באשכול.

הפסקת העבודות בלילה הגיעה בעקבות אשכול כאן בפרוג של תושבי מודיעין עילית בעצמם, עיין בהודעות הקודמות כאן באשכול.
וברור שצריך להגיע לעמק השווה.
ז"א שהחסימות יהיו עם שיקול הדעת ולא שמכיון שילת יחכו שעה ומכוון מ"ע יחכו 15 דק'.
(לא יודע מה היה בשבוע האחרון)

מחר בין 10:00 ל-16:00 יתכנו שיבושים בקל קו ויישומי המידע בזמן אמת עקב עבודות תחזוקה

היו עבודות הלילה?

לא עבודות רק המון עובדים שחוסמים את הכביש ולא עובדים כלום!!
חצי שעה עמדנו בשעה 1 בלילה
לא מבינה מי מנהל את הארוע הזה!!!
הפקרות מוחלטת!

ואם כבר קבלו את הדובדבן שבקצפת -
אם נתקעת בחסימת כביש ב446 בשעה 24:45 והגעת לעיר בשעה 01:15 אז לא די שאתה עצבני ועייף ומתוסכל
אתה גם צריך ללכת מהמסוף הביתה ברגל כי אין פיזור בקווים שמגיעים מרחוק!!!

לא עבודות רק המון עובדים שחוסמים את הכביש ולא עובדים כלום!!
חצי שעה עמדנו בשעה 1 בלילה
לא מבינה מי מנהל את הארוע הזה!!!
הפקרות מוחלטת!
אתמול החסימה לא הייתה בשביל העבודות בכביש,
זה גם נראה שהגעתם לכביש שניה אחרי שסגרו אותו.
מצורף מה שנשלח במייל:

הודעה חשובה

יום רביעי א' בטבת

חברת נתיבי ישראל מודיעה
כי הלילה יבוצעו עבודות בכביש 446
בין השעות 24:30 בלילה ועד 5:30 בבוקר
לצורך תיקון תאורה בין לפיד לחשמונאים

יתכנו שיבושי תנועה נא הערכותכם בהקדם

לשרותכם תמיד!

לצורך תיקון תאורה בין לפיד לחשמונאים
10 אנשים עומדים בשוליים מפטפטים ולא עושים כלום בשביל לסדר תאורה?
יש להם עוד קילומטר מכל צד אחרי המעקה

היחס למקום הזה נראה כאילו מדובר בכביש גישה לאיזה ביקתה זנוחה בלב היער
זה כביש גישה יחיד לעיר המונה עשרות לאפי תושבים!!

בדיוק לזה אני קוראת הפקרות!!
אני מצפה שהעיריה בשיתוף נתיבי ישראל ימנו מישהו שיפקח על כל מה שקורה שם בזמן אמת
לא חוסמים כביש חצי שעה לפני שמתחילים עבודות
ולא חוסמים 2 קילומטר כשעובדים על עמוד חשמל אחד
לא שמים גדרות מרחק 0 מהכביש (הנהגים נוסעים בחרדה שעוד שניה הם מתגרדים במעקה)
ולא הורסים כביש למשך שנתיים כשרב הזמן בכלל לא עובדים בו!!!

ישנם עבודות בין ק"ס לחשמונאים
וכן בגשר שבונים על הנחל בין חשמונאים ללפיד.
אל תספרו לי מה עושים שם
אני יכולה להיות מפקחת בניה באתר
עומדת כל יום חצי שעה הלוך וחצי שעה חזור

.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.