הקו המונציפאלי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
דווקא לכביש 443 - לא ל446לדעתי צריך להפעיל המון לחץ לפתוח כניסה נוספת לעיר באיזור גרינ פארק
דווקא לכביש 443 - לא ל446לדעתי צריך להפעיל המון לחץ לפתוח כניסה נוספת לעיר באיזור גרינ פארק
הם כבר במאבק... (כמה שאפשר)נכון! ימינה במעבר מכבים 5 דקות אתה בבית!
וזה יעזור לתושבי היישובים שאינם חרדים להפחית מהם עומס ב 446
לדעתי צריך לצרפם למאבק הצודק!
יש משאית תקועה בין לפיד לחשמונאיםלמה עכשיו יש פקק ענק ביציאה ממודיעין עילית?
???
התנועה עומדת ואומרים שזה פקק של שעה וחצי.....
רק משאית? כולם תקועים!יש משאית תקועה בין לפיד לחשמונאים
אתה גר במו"ע?כנראה אות משמים לכל מי שכעס אתמול על ההפגנות
שאין מה לכעוס על אלו שעושים כהוראת רבותיהם והרבה דרכים למקום...
יש מצב שאתה מברר לי בשמים -כנראה אות משמים לכל מי שכעס אתמול על ההפגנות
שאין מה לכעוס על אלו שעושים כהוראת רבותיהם והרבה דרכים למקום...
במקרה היית צריכה ללדת בזמן של אחת ההפגנות האלה?
ואם באלי לנסוע לים בדיוק?במקרה היית צריכה ללדת בזמן של אחת ההפגנות האלה?
אחותך ניסתה לחזור הביתה משדה התעופה?
מישהו אצלך היה צריך לחזור מחוץ לעיר לאסוף את הילדים ולא הצליח?
מי שרבותיו אומרים לו להפגין - שיפגין.
הכעס הייתה על הפגנה במיקום שנוצר עיר חרדית שלמה בצורה שאין יוצא ואין בא.
ברור!!ואם באלי לנסוע לים בדיוק?
זכותי!
נכון שיש גם מקרי חרום וזה נורא!
אבל בלי קשר, באיזה רשות תוקעים אותי?!?!
למרות שיש לי מה להגיב (ואינני שייכת לציבור שמפגין)ברור!!
אבל יש אנשים שצריכים דוגמאות קיצוניות כדי להבין
לא התכוונתי ספציפית אליך בכלל, אלא באופן כללי להסביר לאנשים מה הבעיתיות בעיר חסומה.למרות שיש לי מה להגיב (ואינני שייכת לציבור שמפגין)
אני נמנעת מלגלוש עם הנושא בגלל כללי הפורום
זה הבעייה שהמשטרה לא יודעת לנהל אירועים.המשטרה אומרת אין צפי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים