בקשה עצומה נגד חוק החמץ, הצטרפו!

• הוסף לסימניות
ולכאורה אותה הפרדה תהיה בין חמץ לשאינו.
מדובר פה על האפשרות הפרטית להכניס חמץ,
ומי ערב לך שהערבי שלצידך לא מכניס חמאה לצלחת מרק העוף הרותחת שלו?

שיכניס מה שהוא רוצה,
הכל חד פעמי.

• הוסף לסימניות
שיכניס מה שהוא רוצה,
הכל חד פעמי.
דיברת על ההפרדה הקיימת, ואני אומרת שלצערנו אפילו מתקן המים הרותחים עלול להיות בעיתי.
בבתי החולים הכלליים המצב לא פשוט בכלל.
ולכן לא בטוח שעצומות כנ"ל יועילו.

ואגב, אף אחד/ת מהחרדים/ות שכאן לא הכניסו אוכל לבתי חולים בפסח? מה אכלתם?

• הוסף לסימניות
דיברת על ההפרדה הקיימת, ואני אומרת שלצערנו אפילו מתקן המים הרותחים עלול להיות בעיתי.
בבתי החולים הכלליים המצב לא פשוט בכלל.
ולכן לא בטוח שעצומות כנ"ל יועילו.

ואגב, אף אחד/ת מהחרדים/ות שכאן לא הכניסו אוכל לבתי חולים בפסח? מה אכלתם?

סתם מעניין,
אם אתם צריכים להיות בבית חולים, אתם צמים?

• הוסף לסימניות
סתם מעניין,
אם אתם צריכים להיות בבית חולים, אתם צמים?
ממש לא.
להיפך, פותח האשכול טען ש"יולדות לא תאכלנה לאכול", ואני טוענת: תוכלנה גם תוכלנה, בדיוק כשם שמותר להן לשתות קפה שיתכן שמישהו שם בו וכו'.
הרי החוק לא מתיר לבתי החולים לבשל חמץ, אלא למבקרים פרטיים להכניס לשם.
בדיוק כמו שמותר היום להכניס כל סוג של בשר.

• הוסף לסימניות
אני בטוחה שלא יתנו להכניס אוכל פרטי לחדרי אוכל - את זה בג"ץ לא אסר.

ואגב, כאחת שילדתי בפסח שנה שעברה- לא בדקו אז כלום חוץ מקורונה ובזכות זה היה לי אוכל נורמלי ומהודר לאכול שהביאו לי- אם לא היו נותנים להכניס אוכל מבחוץ הייתי נאלצת להסתפק במה שחילקו- נראה לי הייתי גוועת ברעב...

פסיקת בג"ץ מקוממת ברמה בציבורית והיהודית שבה, אך לנו, כיהודים חרדים היא לא ממש מפריעה ברמה הפרקטית.

• הוסף לסימניות
לידיעת כל המתנגדים או ה'לא מבינים':

החתימה על העצומה הינה חינם אין כסף!

כן כן! אתם ודאי מופתעים, אבל בכל זאת, אנא האמינו לי וכנסו לקישור...

• הוסף לסימניות
אני לא מבין
מישהו מנסה לעשות משהו טוב ראוי ונכון
למה לדבר נגד???
מי שלא רוצה שפשוט לא יחתום וזהו
מה הסיפור הגדול?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה